O hareketinin ardından konuştu

Galatasaray'ın genç futbolcularından Semih Kaya, Beşiktaş ile oynanan derbi maçta yapmış olduğu hareketin futbolun içinde olması gerektiğini düşündüğünü söyledi

O hareketinin ardından konuştu
22 Şubat 2014 Cumartesi 22:39 tarihinde eklendi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yendiği karşılaşma sonrasındaki basın toplantısında konuşan Semih Kaya, "Açıkçası güzel karşılaşma oldu. İyi futbol oynadık. Rakibimizi de tebrik ediyorum. Centilmence ve faulü fazla olmayan karşılaşmaydı. Bu galibiyetle tekrar ikinciliğe yükseldik. Ligin bitmesine 12-13 hafta kalmasına rağmen çok çalışıp rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz." diye konuştu.

Karşılaşma içinde maçın hakemi Cüneyt Çakır'ın aut verdiği pozisyonda topun kendisinden çıktığını belirterek kararı değiştiren genç oyuncu, pozisyonla ilgili olarak, "Yaptığım hareketin futbolun içinde olması gerektiğini düşünüyorum. Cüneyt hoca pozisyonda yanıma geldi. 'Senden mi çıktı' dedi. Ben de 'evet' dedim. Gol yiyebilirdik ancak böyle davranmalıydım. Cüneyt hocanın beni tebrik etmesi de ayrıca sevindirdi. Top ceza alanında elime de çarpsaydı ve hoca sorsaydı yine 'elime çarptı' derdim. Haksız kazanç olacaktı. 23 yaşındayım. Gencim. Umarım abilerime, gençlere örnek olmuşumdur. Milli takımdan Cenk arkadaşıma geçmiş olsun diliyorum." dedi.

Basın toplantısına katılan Veysel Sarı da, "Rakibimiz bizden öndeydi. Kazanmamız için mücadele etmeliydik ki öyle de yaptık." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçında oynayamayacak olmasının sorulması üzerine genç futbolcu, "Avrupa'da oynamamak ister istemez insanı üzüyor. Buraya 4 buçuk yıl için imza attım. Seneye inşallah oynarım. Tolga abi ve Cenk'e geçmiş olsun diyorum. Umarım en yakın zamanda aramıza dönerler." ifadelerini kullandı.


CİHAN