O Hayat Benim 22.bölüm yine zirvede

O Hayat Benim 22.bölüm yayınlandı. O Hayat Benim'in son bölümü 28 Eylül'de yayınlandı ve reytinglerde birinci sıraya oturdu

O Hayat Benim 22.bölüm yine zirvede
29 Eylül 2014 Pazartesi 11:19 tarihinde eklendi, 1.055 kez okundu.
Fox TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim yine ekranlara kilitledi. Dizinin dün akşam yayınlanan 22.bölümünde yine heyecan doruktaydı. O Hayat Benim'in son bölümünü izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

O Hayat Benim 22. Bölüm İzlemek İçin Tıklayın


22. Bölüm Özeti
Bahar ölümle pençeleşmektedir! Onu kaybetme ihtimali, aralarında geçen her şeye rağmen Efsun’u derinden sarsar. Asla açıklamayı düşünmediği bir sır, Bahar ölüm döşeğindeyken vicdan azabıyla Efsun’un dudaklarından dökülüverir. Tam bu esnada Ateş de hastane koridorlarında koşturmakta, Bahar’ın yanına doğru gelmektedir. Bahar’ın başına gelenlerden kendini sorumlu tutan Hasret ise perişan bir haldedir. Nuran onu kötü bir anne olmakla suçlar ve acısını katmerler. Mehmet Emir onu teskin etmeye, yanında olmaya çalışır fakat bu durum Fulya’nın o güne dek göstermediği ölçüde büyük bir tepkiye neden olur. Bu sırada Efsun ve Nuran hala altınları çalan ve kendilerine tehdit mesajları gönderen esrarengiz kişi yüzünden ecel terleri dökmektedir.