O iddialara cevap verdi!

Korsan CD operasyonu ile ilgili emniyete çağırılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden çıktıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

O iddialara cevap verdi!
24 Eylül 2013 Salı 17:51 tarihinde eklendi.
Burcu Esmersoy korsan CD aldığı ve şebeke üyeleri ile görüştüğü iddialarını yalanladı.
 
İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından dün yapılan ve 45 kişinin gözaltına alındığı 160 bin CD ele geçirilen operasyonla ilgili emniyet müdürlüğüne çağırılan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
 
Emniyete gelme nedeniyle ilgili sorulan soruya "Emniyette bir soruşturma yapılıyordu ve ben de soruşturmaya yardımcı olmam amacıyla davet edildim. Tanık sıfatıyla yani şüpheli sıfatıyla değil" diye cevap verdi.
 
"ŞÜPHELİLERİN BİRİNİN TELEFONUNDA KULLANMADIĞIM NUMARAM BULUNMUŞ"
 
Korsan CD operasyonunda isminin geçtiği iddialarının sorulması üzerine Esmersoy, "Şüphelilerden bir tanesinin telefonunda benim kullanmadığım bir telefonum var. Sanırım oradan" dedi. Esmersoy, "Siz şahsı tanıyor musunuz?" diye sorulunca da, "Tanımıyorum" yanıtını verdi.
 
"KORSAN CD ALMADIM"
 
"Korsan CD aldınız mı?" sorusuna da, "Hayır almadım" yanıtını veren Esmersoy, bir basın mensubunun "Tapelerde görüşmeler varmış" demesi üzerine ise, kullanmadığı hatta mesajlar olduğunu belirterek aracına bindi ve emniyetten ayrıldı.