O kadın konuştu: Bana tokat attı!

Şarkıcı Yusuf Güney'in 'Darbetmedim' dediği kız arkadaşı Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlandı, yaşananları canlı yayında anlattı

O kadın konuştu: Bana tokat attı!
15 Ocak 2019 Salı 12:23 tarihinde eklendi.
Yusuf Güney'in sosyal medya üzerinden tanıştığı kız arkadaşını darbettiği öne sürülmüştü. Geçen hafta '2. Sayfa'ya konuk olan Yusuf Güney, iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve 'Asıl mağdur benim' demişti.
Güney'in açıklamalarından sonra gözler şarkıcının kız arkadaşına çevrildi. Bugün '2. Sayfa'ya telefonla bağlanan Deniz Hanım, yaşananları canlı yayında anlattı:
 
'Yusuf'un dediği gibi olmadı olay. Bir mekanda onu rahatsız edecek bir şey yapmışım falan, öyle bir şey yok. Onun anlattıklarından sonra bu açıklamayı yapmak mecburi oldu.
 
'TANIMADIĞI KADINLAR HAKKINDA BÖYLE KONUŞAN BENİM HAKKIMDA DA KONUŞUR'
 
Bebek'te bir mekandayken karşı masamızda 4 tane kız oturuyordu. Kızlar bizim fotoğrafımızı çekmeye çalışıyordu. Ben de Yusuf'a 'Garsonlara söyler misin bizi çekmesinler’ dedim. Yusuf da bana 'Bunlar erkeklere hesap ödetmeye gelen kadınlar' dedi. Sonra biz çıkarken 'Sen tanımadığın kadınlar hakkında böyle konuşuyorsan, benim hakkımda da konuşursun. Hesabı ben kendim ödeyeceğim' dedim. Hesabı ödedim. Sonra hesabı alıp geri verdi.
 
'SEN KİMSİN DE HESAP ÖDÜYORSUN?'
 
Taksiye bindim, olayı kapattığımızı düşünüyordum ki bana hakaret etmeye başladı. 'Sen kimsin?' falan dedi. Sinirli bir şekilde benimle konuştuğu için taksiyi kenara çekip, inmek istedim. 3'üncü kez söylememe rağmen beni indirmediği için taksiciden rica ettim. En son bunu söylediğimde bana küfretti. Araba kenara çekildi. İnmeye çalışırken yine beni tuttu. İnmeme izin vermediği için ona tekme attım. İnmek için bunu yaptım. Anında bana tokat attı. Bana tokat atınca karşılık verdim, birbirimize girdik. Olay budur.
 
'BANA TOKAT ATTI'
 
'Yüzümde çizikler var' diyor ya, birbirimize girdik. Ben yaptığım şeyleri söylüyorum. Yusuf bir melekmiş gibi davranıp, her şeyi benim üstüme atmaya çalıştığı için anlatıyorum bunları. Bana tokat attı.
 
Bizim yanımızda iki tane arkadaşımız vardı. Onların ifadeleri de var. Olay büyümesin diye aralarında konuşup, bizi karakolda buluşturdular. Sonra kariyeri zarar görmesin diye şikayeti geri çektim. Ben onu insan yerine koyduğum için böyle bir şey yaptım, yapmamam gerekiyormuş.
 
Biz Instagram'da tanıştık. Elimde kanıtlar da var zaten. 'Alkol içmiyorum' gibi şeyler söylüyor ya, kendini bir şekilde tanıtmış. Böyle göstermeye devam etmek istiyor.
 
Bir şey anlatacaksan doğru düzgün anlat. 4 kişilik bir hesap ödendi. Bebek'te bir mekanda. Ne kadar hesap geldiği önemli değil. Önemli olan bunlar yaşanmadan önce olanlar. Diğer kadınlar hakkında söyledikleri.