O koca yakalandı

KARTAL'da 15 yıllık eşini tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan M.B. polis tarafından yakalandı.

O koca yakalandı
11 Ekim 2016 Salı 17:30 tarihinde eklendi.
KARTAL'da 15 yıllık eşini tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan M.B. polis tarafından yakalandı.
Şüpheli polislere eşini ayrılmak istediği için aralarında çıkan kavga sonucu öldürdüğünü söyledi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 
ÇOCUKLARININ BULUNDUĞU EVDE ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
 
Kartal, Cevizli mahallesinde 6 Ekim 2016 tarihinde meydana gelen olayda bir evden silah sesi geldiğini duyan vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Saat 03.00 sıralarında eve giren polis Müberra Balkuş’u tabancayla vurularak öldürülmüş bir halde buldu. Olay sırasında evde bulunan iki çocuğun diğer odada bulunduğu tespit edildi.
 
KATİL KOCA KISA SÜRE KAÇABİLDİ
 
Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda cinayeti Müberra Balkuş’un 15 yıllık eşi M.B. tarafından işlendiği tespit edildi. Çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşanma kararı aldığı, ancak daha sonra vazgeçerek tekrar bir arada yaşamaya başladıkları öğrenildi. Polis olay yerinden yaya olarak kaçan koca Mehmet Balkuş'un izini yine Kartal’da buldu. Şüpheli önceki gün yakalanarak gözaltına alındı.
 
BOŞANMAK İSTEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
 
Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgulanan Mehmet Balkuş, polislere eşiyle birlikte yaşadıklarını ancak aralarının kötü olduğunu anlattı. Şüpheli , eşinin yeniden boşanma kararı alması üzerine, aralarında kavga çıktığını anlattı. Kavganın uyanan çocuklar tarafından engellediği bu sırada odadan çıkan Balkuş kısa süre sonra tabancayla geri gelerek 15 yıllık eşini öldürdüğü belirlendi.
 
TUTUKLANDI
 
Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Mehmet B. çıkarıldığı Anadolu Adliyesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
 
Ali AKSOYER/İSTANBUL,(DHA)