O ördek töreye kurban gidecek

Bursa'da dört çocuk babası inşaat işçisinin tecavüzüne uğrayan mağdur ördek, tedavisinin ardından sahibine teslim edildi. Ördeğin sahibi ise hayvanı kesip diğer hayvanlara yedireceğini söyledi.

O ördek töreye kurban gidecek
14 Eylül 2012 Cuma 15:26 tarihinde eklendi, 2.309 kez okundu.

 

Bursa'da dün yaşanan olayda, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde oturan D.A. ve S.A. çiftine ait ördeğe, damatları A.Ç'nin tecavüz ettiği ileri sürülmüş, olay büyük yankı uyandırmıştı. Kayınpeder S.A, evlerinin terasında yatan zanlının yatağının içinde ördek tüyleri ve kan görünce polisi aramış, 50 yaşında ve 4 çocuk babası olan inşaat işçisi A.Ç., ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra para cezasına çarptırılarak salıverilmişti.
 
Tecavüze uğrayan ördek ise Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada ördeğin ameliyatla makatı dikilerek dışarıya çıkan bağırsaklar yerine oturtuldu. Tedavisi tamamlanan talihsiz hayvan, polis tarafındanh hastaneden alınarak tutanakla sahibi S.A.'ya teslim edildi. Ördeği alan S.A., "Bu saatten sonra bu hayvanı ben ne yapacağım. Kesip yiyemem. En güzeli kesip diğer hayvanlara yedirmek" dedi. Yaşlı adam, ördeği evin en üst katında bulunan ve diğer ördeklerin de bulunduğu kafese koydu. Bitkin olduğu gözlenen ördek şaşkın bakışlar arasında arkadaşlarının yanına gitti.

Habertürk