"O paraları halka dağıtacağız"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, görev yaptığı süre içinde boğazından haram lokmanın geçmediğini söyledi.

O paraları halka dağıtacağız
06 Şubat 2014 Perşembe 18:08 tarihinde eklendi.


Mustafa Akaydın, yerel seçim çalışmalarını Perşembe pazarında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, İl Başkanı Devrim Kök ve partililerle devam ettirdi.

Akaydın, seçmenden 52 gün sonra yapılacak olan seçimde ikinci defa yetki istedi. Antalya'da görev yaptıkları beş yıllık görev süresince kul hakkına riayet ederek boğazlarından haram lokma geçirmediklerini belirten Akaydın, yaptıkları hizmetlerde de her zaman dürüst, ilkeli, adil, şeffaf ve helal lokma yemeğe özen gösterdiklerini kaydetti.

Başkan Akaydın, perşembe pazarında esnaf ziyareti yaparken pazarı gezen Alman ve Hollandalı turistlerle Almanca sohbet ederek 30 Mart mahalli seçimleri hakkında bilgilendirme yaptı. Alman turistlere Antalya'da yaptıkları insan odaklı hizmetler hakkında bilgi veren Akaydın, dürüstlerin en önemli erdem olduğunu söyledi.

Akaydın'a bir pazarcı esnafının 'Hocam bu ayakkabı kutularındaki paralar ne olacak?' demesi üzerine "Allah'a çok şükür bugüne kadar boğazımızdan harama lokma geçmedi, bizim haram lokma ile işimiz olmaz, bizim işimiz alın terin ve helal lokmadır." diye konuştu.

Akaydın, "Bizim işimiz alın teri ve helal lokma. Gerçi ayakkabı kutularında para kalmadı. Kaldı ise o paralar halkın parası. CHP iktidarında o paraları halka dağıtacağız. Alın teriyle kazanılan para en güzel nimet. Zaten sizde bu pazarda onu yapıyorsunuz. Her şeyin başı helal kazanç." diye konuştu.

Antalya'da geçtiğimiz günlerde anket yaptırdıklarını belirten Akaydın, partilerinin anket sonuçlarına göre Antalya'da açık ara önde olduklarını, bunu ilçelerle pekiştirmek için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.


CİHAN