O program yayından kaldırıldı

Dün internet sitelerinde bütün gün haber olan, ekrandan bir kişiyi Başbakan'ın ismiyle tehdit eden Ziya Osman Açıkel'in programı yayından kalktı

O program yayından kaldırıldı
16 Haziran 2011 Perşembe 10:13 tarihinde eklendi, 1.759 kez okundu.

 

TGRT Haber o tehdidi affetmedi...
 
TGRT Haber'deki Ekonomi Kulisi programında, Başbakan Erdoğan'ın ismini kullanarak canlı yayında ismini söylemediği birine tehditler yağdıran Ziya Osman Açıkel'in o programı yayından kaldırıldı. 
 
Açıkel, ismini vermeden bir kişiyi televizyon karşısından çok ağır ifadelerde tehdit etmişti. 
 
İşte programın kaldırılmasına yol açan o sözler;
 
"Önümüzdeki günlerde programımızdaki elektrikli havayı, dozajımızı biraz daha arttıracağız. Bu konuyla ilgili bazı önemli büyüklerimden izin aldım"...
 
"Bir kurum hakkında sağda -solda negatif, kötü niyetli yaklaşımlar sergileyen bir bey var. Biz ne beyler, bayanlar gördükkk!! Ağzının ayarını çok bozuyormuşsun sağda solda. Artık yüzün ak mı olur kara mı olur pek yakında ben canlı yayında ekrana getireceğim."
 
Hele şu Bakanlar Kurulu kurulsun. Bir gideyim Başbakana 'hayırlı olsun' diyeyim. Ondan sonra aleyhte konuşmak neymiş bu beyefendi ile hesaplaşacağız. Hiç merakı olmasın. Artık çok şey değişti. Neler göreceğiz, neleeeer... Ne operasyonlar göreceğiz. Demirparmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz. Ben burdan söyleyeyim. Arkadaşın da zaten 2 çocuğu var babalarından uzun süre uzakta kalmasalar iyi olur."