O protestonun nedeni belli oldu

Bakan Efkan Ala'yı protesto eden Tetik: Başbakan'ın Bahçeli için sarf ettiği sözler ağırıma gitti.

O protestonun nedeni belli oldu
24 Şubat 2014 Pazartesi 17:05 tarihinde eklendi.
Niğde''nin Bor İlçesi'nde çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden İçişleri Bakanı Efkan Ala'yı 'Ayakkabı kutusu' diye bağırarak protesto eden Cüneyt Tetik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için söylediği 'Aile nedir, çoluk çocuk nedir bilmez, onun böyle bir derdi yok' sözleri ağırına gittiği için bakanı protesto ettiğini söyledi.
 
2 çocuk babası işsiz 46 yaşındaki Cüneyt Tetik, Bakan Efkan Ala'yı bilinçli olarak protesto ettiğini belirterek şunları söyledi:
 
"Dün İçişleri Bakanı'nın Bor'a geleceğini duyduğumda, bir gün önce sayın Başbakan Tayip Erdoğan'ın sayın Devlet Bahçeli hakkında sarf ettiği laflar aklıma geldi ve bu sözler ağırıma gitti. 12 yaşındaki oğlumla seyrediyordum. Oğlum bile dönüp baktı 'Baba ne oluyor?' diye. Dayanamadım. Pişman değilim. Pişman olunacak bir şey de yapmadım." 
 
Bakanı protesto ettikten sonra gözaltına alınıp götürüldüğü emniyette yaklaşık bir saat tutulduğunu belirten Tetik, "Polis arkadaşlar çok kibardı sağ olsunlar. Olaydan sonra ufak tefek tehditler var da, biz evden çıkarken kefenimizle çıkarız. Dün yaptığım hareket bir kaza değildi, bilinçli yaptım" diye konuştu.

DHA