O tecavüzcü 6 yıl sonra yakalandı!

Gaziosmanpaşa'da Z.B. adlı kadını ormanlık alana götürerek tecavüz eden ardından cep telefonu ve ziynet eşyalarını çaldığı tespit edilen Mehmet A. 12 yıl hapis cezası aldı.

O tecavüzcü 6 yıl sonra yakalandı!
30 Ağustos 2013 Cuma 11:25 tarihinde eklendi.
Gaziosmanpaşa'da 2003 yılının aralık ayında meydana gelen olayda bir arkadaşının yanına kalmaya giden Z.B. adlı kadın kimliği meçhul kişiler tarafından kaçırıldı. Bir süre sonra polise başvuran Z.B. kendisini kaçıran kişilerin ormanlık alana götürerek tecavüz ettiğini ardından cep telefonu ve kolundaki bilezikleri gasp ettiklerini söyledi. Z.B. polislere şüphelilerin kimseye bir şey söylememesini tembih ederek kendisini serbest bıraktıklarını anlattı.
 
Polis tarafından başlatılan soruşturmada zanlılar Mehmet A., Ö.Y. ve M.A. olaydan kısa süre sonra yakalandı. Tutuklanan zanlılardan Ö.Y. ile M.A. sadece kaçırma olayına yardım ettikleri gerekçesiyle bir süre cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı. Hakkında zorla alı koymak, tecavüz ve gasp suçlarından dava açılan Mehmet A. ise 2007 yılının Mart ayında tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. 2007 yılının Aralık ayında bu suçlardan hakkında 12 yıl hapis cezası kesinleşti. O tarihten bu yana izini kaybettiren Mehmet A. önceki gün Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.
 
Mehmet A. cezasının kalan kısmını çekmesi için önce adliyeye daha sonra cezaevine gönderildi.