O vekil konuştu, Nazlıaka'yı suçladı !

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, "Aylin Nazlıaka TBMM'deki çalışma odamda 2 dakikalık bulunduğuna ilişkin bilgi, belge ve fotoğrafları Parti Meclisiyle paylaştım.

O vekil konuştu, Nazlıakayı suçladı !
08 Şubat 2016 Pazartesi 13:54 tarihinde eklendi.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın TBMM'deki odasından Atatürk'ün resmini indiren kişi olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na ismini verdiği iddia edilen CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, "Aylin Nazlıaka TBMM'deki çalışma odamda 2 dakikalık bulunduğuna ilişkin bilgi, belge ve fotoğrafları Parti Meclisiyle paylaştım. Böyle bir olayın yaşanmadığını tespit ettiler" dedi.
 
"BU KONUYLA İLGİLİ SAVUNMA YAPMAYI KENDİME ZÜL GÖRÜRÜM"
 
TBMM'de Atatürk resminin indirildiği iddialarını gündeme getiren Aylin Nazlıaka'nın CHP lideri Kılıçdaroğlu'na Necati Yılmaz ismini vermesinin ileri sürülmesinin ardından Yılmaz, Meclis'te bir basın toplantısı düzenledi. CHP'li Yılmaz, "Bu olayın benimle ilişkilendirilmek istendiğini öğrendiğim 29 Ocak'tan itibaren partimizin yetkili organlarıyla görüşmeleri sürdürdüm. Parti Meclisinde yaklaşık bir haftalık sürede temin ettiğim Aylin Nazlıaka'nın TBMM'deki çalışma odama sadece birkaç kez geldiği ve sadece 2-3 dakikalık bir süreyle kaldığı ana ilişkin belge ve bilgileri paylaştım. PM bu olayın kesinlikle yaşanmadığına asılsız ve gerçek dışı bir iddia olduğuna karar vermiş ve kamuoyuna resmi açıklamasını yapmıştır. 100 yılın en büyük devrimcisi olarak Mustafa Kemal Atatürk'ü görürüm. Bu konuyla ilgili savunma yapmayı kendime zül görürüm. Kendimi inkar sayarım" diye konuştu.
 
"PM'YE O ANA İLİŞKİN BİLGİ, BELGE VE FOTOĞRAFLARI VERDİM"
 
CHP Milletvekili Yılmaz, gazetecilerin "Bu olayın baka bir vekille yaşandığı ancak sizin isminizin verildiği iddia ediliyor. Aylin Nazlıaka neden sizin isminizi verdi?" sorusunu şöyle yanıtladı: "Benim bu olayla ilişkilendirilmemi bir haftada öğrendim. Ondan önce benim yaşadığım sıkıntıları başka arkadaşlarımız yaşadı ve tükendi. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Parti Meclisimiz bütün görüşmeleri yaptı. 2 dakikalık benim odamda bulunduğuna ilişkin bilgi, belge ve fotoğrafları verdim. Bu iddia asılsız ve gerçek dışıdır. Böyle bir şey yaşanmamıştır. Odama gelen ziyaretçilerin fotoğraflarını sosyal medyadan indirdim ve Parti Meclisiyle paylaştım. O fotoğraflardaki resimlerde Atatürk yerli yerinde duruyordu her zamanki. Parti Meclisi bütün delillere vakıf ve böyle bir olayın yaşanmadığını tespit etti. Neden benim adımın verildiğini sizler gibi merak ediyorum arkadaşlar"

DHA