"O yıldızı mutlaka getirin"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in istediği oyuncu için talimat verdi.

O yıldızı mutlaka getirin
18 Ocak 2013 Cuma 11:14 tarihinde eklendi.

 

Sarı-Kırmızılı kulüpte Başkan Ünal Aysal’ın kurmaylarına “Carlinhos’un transferini bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın ve hocanın istediği bu oyuncuyu mutlaka getirin” diye talimat verdiği öğrenildi...
 
Galatasaray, transferde konsantrasyonunu Wesley Sneijder üzerine yoğunlaştırdığı için beklemeye alınan sol bek transferi konusunda yeniden harekete geçildi. Hollandalı yıldız Sneijder konusunda aralarında yaşanan soğukluğun ardından teknik adamla buzları eritmek için Carlinhos jestine hazırlanan başkan Ünal Aysal’ın, kurmaylarına gereken talimatı vererek “Carlinhos’un transferini bir an önce bitirin” talimatını verdiği öğrenildi.
 
FLUMİNENSE İKNA EDİLECEK
 
Fatih Terim’in kendisine ilettiği raporun ardından takıma mutlaka iyi bir sol bek oyuncusu almaları gerektiğini anlayan ve bu konuda bir an önce harekete geçilmesini isteyen Ünal Aysal’ın, bu transfer için de futbol komitesine “Ne gerekiyorsa yapın ve hocanın istediği bu oyuncuyu mutlaka getirin” dediği bildirildi. Carlinhos’u, antrenör Claudio Taffarel aracılığıyla çok önceden ikna etmeyi başaran Sarı-Kırmızılılar, bu oyuncuyu satmak istemeyen kulübü Fluminense ile yeniden görüşmelere başladı. (HTSPOR)