O yolla ilgili inceleme başlatıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Odunluk-İnkaya arasında kısa bir süre önce törenle hizmete açılan ve üç gün içinde yaşanan iki ayrı kazada 5 kişinin öldüğü, onlarca kişinin de yaralandığı yolla ilgili Valilik inceleme başlattı.

O yolla ilgili inceleme başlatıldı
01 Eylül 2014 Pazartesi 18:59 tarihinde eklendi.

Konu ile ilgili Bursa Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre "Şehrimizin batısından Uludağ’a ulaşım için alternatif yeni güzergah olarak 2014 yılında faaliyete geçen Doburca Caddesi İnkaya bağlantı yolunda 28.08.2014 ve 31.08.2014 tarihlerinde meydana gelen trafik kazalarında 5 vatandaşımızın vefat ettiği ve bir çok vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır." denildi.

Vali Münir Karaloğlu tarafından yapılan açıklamada, "Bu tür üzücü olayların tekrarlanmaması amacı ile yerinde incelemeler yapmak ve gerekirse yeni tedbirlerin alınarak yol güvenliğinin daha sağlıklı hale getirilmesi için Valiliğimizce İl Emniyet Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü uzmanlarının yer aldığı bir komisyon oluşturulmuş ve çalışmalarına başlamıştır." ifadelerine yer verildi. 


CİHAN