"O zibidi Nurgül'ü kullanıyor"

Yönetmen Tolga Karaçelik'in 1 yıldır beraber olduğu Nurgül Yeşilçay'ı Cihangir'de tartakladığı öne sürüldü. Tartışmaya el koyan Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer, Karaçelik'in baba parası yediğini ve Yeşilçay’ın şöhretini kullandığını söyledi

O zibidi Nurgülü kullanıyor
29 Ağustos 2012 Çarşamba 09:48 tarihinde eklendi, 1.290 kez okundu.

 

Nurgül Yeşilçay ile aynı zamanda Bebek'te oturduğu apartmanda komşusu olan 1 yıllık yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik'in geçen cuma akşamı Cihangir'de kavga ettiği öne sürüldü.

İddiaya göre Karaçelik mekanda bir genç kızla samimi şekilde eğleniyordu, durumu öğrenen Yeşilçay mekanı bastı. Tartışmaya başlayan ikiliden Karaçelik Yeşilçay'ı tartakladı. Ancak Yeşilçay haftasonu hakkında çıkan bu iddiayı "Üç çift olarak eğlenmek için gittiğimiz mekandan oğlumu uyutmak için erken ayrıldım. Tolga arkadaşlarımızın yanında biraz daha kaldı. Sonra hep beraber eve geldiler. Mekanda Tolga ile herhangi bir kavgamız, tartışmamız olmadı. Alkol aldığımız için de arabamı otoparka bıraktım. İyi giden mutlu bir beraberliğimiz var. Bu kadar da olmaz" sözleriyle yalanladı.
 
Bu açıklamanın ardından son olarak o gecenin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Karaçelik'in Yeşilçay'ın boğazına yapışıp öpmeye çalıştığı, Yeşilçay'ın ise sevgilisini itip hışımla taksiye bindiği görüntüler yer alıyordu. Bu görüntüleri izleyen Yeşilçay'ın eski eşi Cem Özer, küplere bindi. Yeşilçay'la 2 yıl önce biten evliliğinden 7 yaşında bir oğlu olan Özer, şov programının ekrana geldiği tvem kanalına bağlanıp açtı ağzını yumdu gözünü...
 
İşte o açıklamalar:
 
Süjeyi o evde yaşatmam,  Uzaklaştırma aldırabilirim
 
* Nurgül’e kimsenin zarar vermesine izin vermem. Nurgül benim kıymetlimdir. Nurgül aynı zamanda Türkiye’nin kıymetlisidir. Bir zibidinin Türkiye’nin kıymetlisine sokak ortasında böyle davranmaya hakkı yok. Zaten ailesinin aldığı evde otuyor. Sanıyorum ailesi de o evi satacaklardır. Onun orada yaşamasına izin vermem, çünkü sağlık problemleri var. Bebeğin havası rutubetli falan sağlığına iyi gelmeyebilir. Kendisine gerekli talimatlar benim tarafımdan verilmiş, nasihatlar yapılmış, kendisine gerekirse itip kakmayı benim üstümde uygulamasını merak ettiğimi de söyledim. O zaman verecek cevabı olmadı. Birden bire kuyruk bacak arasına sıkıştı. Kazara o eli kayar da benim çocuğuma denk gelirse beni başka bir yerde ziyaret edebilirsiniz.
 
* Nurgül elbette kararlarında serbesttir ama benim de bir çocuğum olması sebebiyle böyle zarar göreceği kanıtını görürsem Nurgül'e değil ama o adama karışırım. Sevdiklerime zarar geldiği an ben raconu keserim. Şu andan itibaren benim elimde hukuki malzeme de var. Aynı apartmanda oturmalarından dolayı uzaklaştırma aldırabilirim.
 
* Elbette Nurgül kavgayı yalanladı. Çünkü bunlar açıklanması kolay şeyler değil. Nurgül gerçekten dünyanın en iyi kalpli insanıdır. Adli vakalarda sanıklara süje diye hitap edilir. Tabii ki bu olaydaki süje gibi bir adamın Nurgül’ü taşıması zor. Süje zaten babası armatör falan bir adam. Nedense sinemacılık yapmaya çalışıyor. Baba parasıyla yaşayarak Nurgül’ü taşınması zor. İş yok, güç yok 'Yönetmenim' diye çıkmış bir film(Gişe Memuru) yapmışsın, o filmi de kimse seyretmemiş.
 
* Biz 7 yıllık evlilik hayatımızda bu 'süje' kadar Nurgül ile ortalarda gözükmedik. Süje sürekli Nurgül’ü kameraların önüne taşıyor. O evde biz de oturduk. Bir kere balkonumuzda öpüşürken görünmedik. Daha önce kendisini tanıyor muyduk? Nurgül'ün şöhretini kullanarak piyasaya girmeye çalışıyor. Ayrılmak istemeyişinin sebebi de budur. Daha önce Türkü Turan diye oyuncuyla birlikteydi ama oradan bir yere varamadı.

Milliyet