Obama'ya Türk kumaşından ceket

Türk şirketinin kumaşı kullanılarak üretilen, ceketin Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama tarafından tercih edildiği bildirildi.

Obamaya Türk kumaşından ceket
30 Mart 2012 Cuma 13:13 tarihinde eklendi.

 

BOSSA Pazarlama Müdürü Gülperi Erkanlı, altı aylık Ar-Ge çalışması sonucu geliştirilen, doğal ve sentetik elyaf karışımı ipliklerden dokunan kumaşın Ann Taylor firması tarafından BOSSA'dan satın alındığını ve ''Ann Taylor Promenade Coat in Salsa Picante'' adıyla cekete dönüştürüldüğünü kaydetti. 
     
Erkanlı, şunları kaydetti: 
   
 ''İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'nın üzerinde fark edilen ceket, BOSSA'nın inovasyon yeteneğinin yansımalarında birisi. Kumaşta kullanılan süper incelikte ipliği Türkiye'de ilk defa üreten ve dokuyan şirketin BOSSA oldu. Trendleri takip ederek dünya modasını etkileyecek kumaşlar üretiyoruz. Yenilikçi yaklaşımımız ve tecrübemiz ile ince rafine iplikten ürettiğimiz bu kumaşı, uluslararası arenada özellikle Amerika Birleşik Devletleri 44. Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama'nın giydiği bir cekette görmek bizim için çok gurur verici.''