Obeziteye karşı sporlu mücadele

Bursa Karacabey Toplum Sağlığı Merkezi, Karacabey Belediyesi ve İlçe Geçlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ortaklığıyla gerçekleşen ücretsiz sabah sporu programının birincisi Atatürk Kültür Parkı içi Kapalı Yüzme Havuzu önünde gerçekleştirildi

Obeziteye karşı sporlu mücadele
11 Eylül 2013 Çarşamba 15:33 tarihinde eklendi.

Spor etkinliğine Karacabey Belediye Başkan Vekili Nurgün Özatilla ve daire amirlerinin yanı sıra, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk, İlçe Halk Sağlığı Merkezi Müdürü Volkan Çiğdem ve kurum çalışanlarının katılımlarıyla gerçekleşti. Ayrıca etkinliklerde Belediye spor antrenörü Esra Taştekin Palabıyık da hazır bulundu.

Eğitmen gözetiminde ve müzik eşliğinde yapılan sabah sporu yaklaşık 1 saat sürdü. Amaçlarının obeziteye karşı bir savaş olduğunu dile getiren Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Volkan Çiğdem, “Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri çerçevesinde bizlerde ev hanımlarını ve bunun yanında bayan-erkek ayırmadan tüm ilçe halkını spora başlangıç yapmaya çalıştık. Sayın belediye başkanımız ve ilçe Gençlik ve Spor Müdürümüz bizlere gereken kolaylığı ve imkanları sağladılar. Bizler bu etkinliklerimize imkanlar el verdiği müddetçe devam edeceğiz.” dedi.


CİHAN