Objektif , Reyhanlı dosyasını açıyor

Kadir Çelik'in hazırlayıp sunduğu, televizyonların en uzun soluklu haber programı OBJEKTİF, üç yıl aradan sonra Antakya'dan canlı yayınla tekrar seyircisiyle buluşuyor.

Objektif , Reyhanlı dosyasını açıyor
31 Temmuz 2013 Çarşamba 12:07 tarihinde eklendi, 1.953 kez okundu.

Kadir Çelik'in hazirlayıp sundugu, televizyonlarin en uzun soluklu haber programi OBJEKTİF , üç yıl aradan sonra Antakya'dan Ottoman Palas'ta kurulan stüdyoda canlı yayınla tekrar seyircisiyle buluşuyor.

1 Ağustos Perşembe akşamı saat 23.00'de Beyaz Tv'de ekrana gelecek olan Objektif, 53 kişinin ölümüne neden olan Reyhanlı patlamasının arkasındaki kanlı ve kirli oyunu gözler önüne serecek.

Huzur, mutluluk, barış ve hoşgörü şehri Hatay'da, Reyhanlı patlamasıyla Alevi-Sunni çatışmasi yaratmak isteyen kirli eller, Antakya'dan yapılacak canli yayında deşifre edilecek.

Canlı yayın Objektif'e Antakya belediye başkanı Lütfü Savaş,Reyhanlı belediye başkanı Hüseyin Şanverdi,Alevi kanaat önderlerinden Nasrettin Eskiocak ile Ali Yeral,Antakya Ortadoks kilisesi papazı Dimitri Doğum,Musevi cemaatı başkan yardımcısı Harun Cemal, Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, Reyhanlıdaki patlamada onyedi yaşındaki oğlu Onurcannı kaybeden baba Ahmet Tuna  ve medeniyetler korosu katılacak.