"Öbür tarafa haksızlık olurdu"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Kasımpaşa ile berabere kaldıkları maçın ardından, "Bu maç sonunda taraflardan birisi galip gelseydi, öbür tarafa biraz haksızlık olurdu diye bir his içindeyim." dedi.

01 Aralık 2013 Pazar 23:16 tarihinde eklendi.

Stat çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, sarı - kırmızılıların, galip gelmek için elinden gelen bütün gayreti ortaya koyduğunu belirterek, "Kasımpaşa'yı oynadığı güzel futboldan dolayı kutluyorum.

Galatasaray da yorgun olmasına rağmen mükemmel bir mücadele ortaya koydu. Bu maç sonunda taraflardan birisi galip gelseydi, öbür tarafa biraz haksızlık olurdu diye bir his içindeyim." diye konuştu.

Kasımpaşa'nın ligde mücadele eden en iyi takımlardan bir tanesi olduğunu dile getiren Özkan Olcay, "Bu lig mücadelesi aynı şiddeti ve kalitesiyle devam edecektir. Galatasaray'ın da lig arasında alacağı tedbirler çerçevesinde ikinci yarıya çok daha güzel hazırlanmış olarak gireceğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Taraftarların protestosuyla ilgili de Özkan Olcay, "Tabii taraftarlar her zaman haklıdır. Taraftarlarımız, bizi motive eden en kuvvetli destekçimizdir. Protestolarına saygı duyuyor ve mesajlarını alıyoruz. Ama bir toparlanma süreci içerisinde icap eden şeyleri kısa zamanda ve maalesef transferin de bir gün içinde yapılması mümkün değil. Tedbirlerimizi devre arasında alacağız." şeklinde konuştu.

"GALATASARAY, ÇOK GENÇ BİR TAKIM DEĞİL"

Galatasaray'ın ligin yanında Avrupa'da da mücadele ettiğini hatırlatan Olcay, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu yorgunluk, öbür takımlarımızda Galatasaray'ın üzerindeki gibi etki yapmadı. Bu faktörleri de göz önüne alarak biraz toparlanmaya ihtiyacımız var.

Çünkü Galatasaray takımı çok genç bir takım değil. Birazcık zamanın bizim lehimize çalışacağını düşünüyorum. Ama aksayan bazı konularda da mutlaka tedbir almamız gerektiğini, teknik direktörlerimiz de görüyorlar. İnşallah devre sonuna kadar olan maçlarımızı olumlu bir şekilde sonuçlandırıp, Juventus ile oynayacağımız müsabakadan da yine sonuna kadar terimizi akıtmak suretiyle hedefimizdeki noktaya ulaşmak için moralimizi hiç bozmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Olcay, takımdan memnun olup olmadığı yönündeki soruya ise "Takımın durumundan memnunum demek için hiçbir olumlu bir gelişme görmüyorum. Bu gidişatın Galatsaray'ın gidişatı olmadığını da biliyorum. Galatasaray yolunu bulup en kısa zamanda kendisine yakışan bir şekilde maçlarını oynamaya devam edeceğini ifade etmek istiyorum." cevabını verdi.

"OLCAY'DAN MANCİNİ'YE DESTEK"

Olcay, teknik direktörleri Mancini ile ilgili bir soruya da "Mancini'nin gelişiyle bugüne kadar geçen süre, bir takımı hemen alıp birden bire forma sokacak kadar bir zaman geçmedi. Benim Mancini hakkında bir kanaat söylemem de yakışıksız olur.

Mancini, eline verilen malzemeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor. Ama ligin arasında onun da bize vereceği rapora göre, bazı tedbirleri acilen almamz gerekmektedir. Bu görülüyor. Tabii ki teknik direktörümüzün görüşlerini aldıktan sonra, Galatasaray nasıl bir tavır sergilenmesi gerekiyorsa ona göre programını yapacaktır." karşılığını verdi.


CİHAN