Odatv davasında Vadi sürprizi

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Oda TV davasında Kurtlar Vadisi ekibi de tanıklık yapacak.

Odatv davasında Vadi sürprizi
30 Ocak 2012 Pazartesi 14:04 tarihinde eklendi.

 

Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık ve Soner Yalçın’ın da sanık sıfatıyla yargılandığı ODA TV davasında, Kurtlar Vadisi dizisinde işlenen konular ile Ergenekon’un ilişkisinin irdeleneceği öğrenildi.
 
KOZİNOĞLU’NUN ÖLÜMÜ
Habertürk’ün haberine göre; Oda TV davası tutuklu sanıkları arasında yer alan MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu hakim karşısına çıkmasına 10 gün kala Silivri Cezaevi’nde rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti. Aşırı spor sonucu kalp krizi geçirdiği belirtilen Kozinoğlu’nun ölümüne ilişkin Adli Tıp incelemesi sürerken, davada da önemli gelişmeler yaşanıyor. Kozinoğlu, hayatını kaybetmeden önce Kurtlar Vadisi adlı dizide cezaevinde MİT mensubunun ilaçla öldürülmesi gündeme gelmişti. Bu görünütüler ve Oda TV davası tutuklu sanıkları arasında yer alan gazeteci Soner Yalçın’ın önceki yıllarda Kurtlar Vadisi’nin konsept danışması olması, dizinin mercek altına alınmasına neden oldu.
 
RACİ ŞAŞMAZ VE NECATİ ŞAŞMAZ DA DAVAYA DAVET EDİLECEK
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Oda TV sanıklarının yargılandığı dava 12 Mart tarihine ertelenirken, dava sürecine Kurtlar Vadisi’nin de dahil edileceği öğrenildi. Gazeteciler Nedim Şener, Ahmet şık ve Soner Yalçın’ın da sanık sıfatıyla yargılandığı davada, Kurtlar Vadisi dizisinde işlenen konular ile Ergenekon’un ilişkisinin irdeleneceği öğrenildi. Bu kapsamda, dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz, başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ve senaristlerinin tanık sıfatıyla Oda TV davasına davet edileceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.