Odeabank'tan G.Saray'a moral ziyareti

Galatasaray Odeabank'ın Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki antrenmanını Odeabank Genel Müdür Yardımcısı Cem Muratoğlu ziyaret etti.

Odeabanktan G.Saraya moral ziyareti
05 Kasım 2013 Salı 20:19 tarihinde eklendi.

Kadınlar Avrupa Ligi'nde oynayacağı Perfumerias Avenida maçından önce sarı - kırmızıla takıma moral veren Cem Muratoğlu, "Galatasaray Odeabank'a güvenimiz tam. Turnuva boyunca güzel sonuçlar elde edip en iyi sonuçlar alacağımıza ve yarın da güzel bir başlangıç yapacağımıza inanıyoruz.

Biliyorsunuz kadın basket takımının isim sponsoru olduk. Türkiye'de kendi boyutlarımız çerçevesinde basketbola destek vermek istiyoruz. Bugün takımımıza bir jest yapmak, onlara moral vermek istedik." şeklinde konuştu.

Şube Koordinatörü Murat Özyer ise yaptığı açıklamada, "Kadınlarda yarın ilk maçımızı oynuyoruz. Odeabank yetkililerinin bizlere böyle bir jest yapması çok hoş oldu. Takımımız toplantıdan çıktıktan sonra pastayı beraber keseceğiz." diyerek, şunları söyledi:

"Galatasaray Odeabank olarak bu tip organizasyonu devam ettirmek istiyoruz. İyi bir takımımız var. Lige Sancho Lyttle'dan eksik başlıyoruz. Geçen sene çok önemli bir performans gösterdi. Avrupa Şampiyonası'nda en değerli oyuncu seçildi.

Takımda hocamız Ekrem Memnun'un prensiplerini bilen oyuncular var. Yeni gelenler de anlamaya ve özümsemeye başladı. Çok daha iyi basketbol oynayacağımıza inanıyorum. Ben yarın Galatasaray seyircisinin bizlerle olup bizlere destek olacağını umuyorum."

Sarı - kırmızılı ekibin gerçekleştirdiği maç toplantısının ardından toplu halde pasta kesildi.


CİHAN