ODTÜ’lü çift iki TIR arasında can verdi

Bursa’da yolcu indiren otobüse çarpmamak için aniden duran TIR’a arkadan gelen otomobil çarptı. Başka bir TIR’ın da otomobile çarptığı kazada iki kişi feci şekilde öldü

ODTÜlü çift iki TIR arasında can verdi
01 Ağustos 2015 Cumartesi 11:15 tarihinde eklendi.
Bursa’da iki TIR arasında kalan Otomobildeki evli çift hayatını kaybetti. Kaza dün, Bursa - İzmir Karayolu’nda meydana geldi. İddiaya göre, yol kenarında yolcu indiren otobüs kontrolsüz yola çıktı. Bunu gören Yılmaz Güney yönetimindeki TIR fren yaparak durdu. Bu sırada arkadan gelen Mustafa Alpaslan yönetimindeki otomobil önünde duran TIR’a çarptı. Otomobile de Özdemir Aytekin yönetimindeki TIR çarptı.  Kaza sonrası iki TIR’ın arasında kalan otomobildeki Mustafa Alpaslan ve Zişan Alpaslan çifti yaşamını yitirdi. Mustafa Alpaslan ve eşi Zişan Güner Alpaslan’ın, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) araştırma görevlisi oldukları bildirildi. 
 
Doktora yapacaklardı
Zişan Güner Alpaslan’ın tatildeyken bir sosyal paylaşım sitesinde yakınlarına ‘TÜBİTAK 2214-A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Bursu kazanılmıştır..! Bekle bizi Florida’ müjdesini verdiği yer alıyor. 
Kazanın genç çiftin tatil yaptıkları bozcaada’dan çıktıktan yaklaşık 4 saat sonra meydana geldiği öğrenildi. Kazaların genelde yolcu indirme ve bindirme yüzünden olduğunu iddia eden vatandaşlar yolcu otobüsleri için indirme-bindirme peronları yapılmasını istedi.