Odun çekerken canından oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesi Konacık beldesinde meydana gelen olayda iple çatıya odun çeken şahıs üçüncü kattan zemine düşerek hayatını kaybetti.

16 Kasım 2013 Cumartesi 18:25 tarihinde eklendi.

Konacık beldesi Adayar mevkisinde meydana gelen olayda 64 yaşındaki Hüseyin Şiş isimli vatandaş evinin çatısına iple bağladığı odunları çekerken yaklaşık 40 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

Evli ve iki çocuk babası olan Şiş’i kanlar içinde yerde gören ailesi durumu 112 Acil ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Şiş’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Emekli ve beş torun sahibi olduğu öğrenilen Şiş’in cenazesi olay yeri ekipleri ve savcının incelemeleri ardından Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KIZININ YARDIMINI KABUL ETMEDİ

Olayı gören Şiş’in komşuları talihsiz adamın evin çatısına iple odun taşırken dengesini kaybederek kafa üstü sert zemine çakıldığını ifade etti. Bir görgü tanığı ise Şiş’in kızının babasına ipi çekerken yardım etmek istediğini ve babasının kabul etmeyerek ipi tek başına çektiğini iddia etti.

EŞİ VE ÇOCUKLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ailesin gözleri önünde düşerek can veren Şiş’in eşi ve çocukları sinir krizi geçirdi. Şiş’in eşi ve kızları sakinleştirilemeyince 112 Acil sağlık ekipleri olay yerine gelerek aile üyelerine müdahalede bulundu.

Şiş’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na göndirilirken, polis olayla ilgili araştırma başlattı.


CİHAN