Ofis görevlisini bağlayıp...

Şişli’de bir inşaat şirketinde öğlen saatlerinde meydana gelen olayda, ofis görevlisi Ayşe G.'yi sandalyeye bağlayan biri kadın üç saldırgan kasadaki 32 bin dolar ve 1700 TL’yi alarak kaçtı.

Ofis görevlisini bağlayıp...
25 Nisan 2014 Cuma 16:31 tarihinde eklendi.
Kocamansur Sokak 56 numarada meydana gelen olayda, ofisine yakın bir arkadaşını arayarak yardım isteyen Aslan Salti, kısa süre sonra işyerine geldi.
 
İhbar üzerine olay yerine bölge ve Gasp Büro Amirliği polisleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri bir süre araştırma yaptı. İşyeri sahibi Aslan Salti, Asayiş Şubesi’ne götürüldü. Ayşe G. ise polisler tarafından götürülürken, habercilerin sorularına yanıt vermedi. Olayla ilgili polis soruşturma sürüyor. 
 
İşyeri sahibinin arkadaşı Ayhan Kandemir habercilere, “Şirket sahibi arkadaşım olur. Beni arayıp 'Ofisime ulaşamıyorum, ofise gidebilir misin?' dedi. Ben gelene kadar kendisi de gelmişti. İçeri girdiğinde yanında çalışan personeli, elleri ayakları sandalyeye bağlı bir şekilde bulmuş. Kasa soyulmuş, artı yanında çalışan personelde ufak darplar var. Personelin çantası da boşaltılmış. Kredi kartı alınmış” dedi.

DHA