Of’un kurtuluşu belgesel eşliğinde kutlanacak

Of Hayrat Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ‘Of Kurtuluş Günü’ programında, bu yıl 10 bin Oflunun bir araya gelmesi bekleniyor.

Ofun kurtuluşu belgesel eşliğinde kutlanacak
27 Şubat 2013 Çarşamba 12:30 tarihinde eklendi.

 

Of Hayrat Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ‘Of Kurtuluş Günü’ programında, bu yıl 10 bin Oflunun bir araya gelmesi bekleniyor. Of Hayrat Kültür ve Dayanışma Derneği, bir önceki yıl İstanbul ve çevre illerden gelen yaklaşık 7 bin hemşerisi ile bu özel günü kutlamıştı. 
 
1 Mart Cuma akşamı Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak geceye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. Saat 18.00’de başlayacak programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, milletvekilleri, bürokratlar, işadamları, Of ve Hayratlılar da katılacak. Müziğe, performansa ve sürpriz gösterilere sahne olacak olan Haliç Kongre Merkezi’nde, gecenin en sürprizi ise Of Belgeseli olacak. Senaryo ve danışmanlığını Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu’nun yaptığı ‘Of’un Direnişi - Bir Yürek Siperi’ isimli belgesel için yaklaşık 650 kişi ile görüşüldü. 2 yıl boyunca yurt içi ve yurt dışındaki arşivler elden geçirildi. Sohbetler dinlendi, tanıklara kulak verildi. 
 
 
 
 
 
 
 
 

CİHAN