Oğluna uyuşturucu almak için ev eşyaları sattı

ANTALYA'da 57 yaşındaki Nuriye Aktepe, uyuşturucu bağımlısı oğlu 27 yaşındaki H.K.'ye eroin alabilmek için evdeki eşyaları sattı.

Oğluna uyuşturucu almak için ev eşyaları sattı
25 Eylül 2016 Pazar 12:03 tarihinde eklendi.
ANTALYA'da 57 yaşındaki Nuriye Aktepe, uyuşturucu bağımlısı oğlu 27 yaşındaki H.K.'ye eroin alabilmek için evdeki eşyaları sattı.
 
Antalya'da H.K.'nin anne ve babası 10 yıl önce boşandı. Baba Rafet K. barışma isteğini kabul etmeyen Nuriye Aktepe'yi sokakta sırtından bıçakladı. Annesi 11 gün yoğun bakımda kalan H.K., iddiaya göre arkadaşlarının 'her şeyi unutturuyor' diye verdiği eroini annesinin üzüntüsünü dindirmek için içti. Böylelikle madde bağımlılığına bulaşan H.K., o günden bu yana uyuşturucu kullanıyor. 
 
Oğlunun madde bağımlılığı yüzünden önceki ev sahibinin kendilerini evden çıkardığını belirten Nuriye Aktepe, kriz geldiği zaman oğluyla baş edemediğini söyledi. Alzheimer hastası annesinin emekli maaşı ve kendisinin aldığı bakım aylığının büyük bölümünü oğluna uyuşturucu parası olarak verdiğini belirten anne Aktepe şöyle dedi:
 
"Oğlum iki defa hastaneye yattı ama uyuşturucuya tekrar başladı. Evdeki elektronik eşyaların hepsini oğluma uyuşturucu parası bulabilmek için sattım. Ayrıldığım eşim çocuğum ölsün istiyor. Karakola gittim, oğlumu tutuklasınlar cezaevinde kalsın, uyuşturucuya bulaşmasın diye ama olmadı. Devlet büyüklerimiz, Cumhurbaşkanımız bize yardım etsin. Ne olur bize yardım edin."
 
'BIRAKTIRSINLAR BAŞKA ŞEY İSTEMEM'
 
Uyuşturucuya başlamadan önce çalıştığını ve çok mutlu olduğunu belirten H.K. ise, uyuşturucu nedeniyle hiç arkadaşının kalmadığını belirterek şunları söyledi:
 
"Sabah kalkıyorum tek derdim para bulmak ve bu maddeyi almak. Parayı bulunca koşarak maddeyi alıp eve geliyorum. Tek yaşantım bu. Ben de topluma karışmak istiyorum. Önceden kız arkadaşım vardı. Kız arkadaşım buluşalım deyince, onunla harcayacağım parayı eroine vermeye tercih ediyordum. Kız arkadaşım benden ayrıldı. Hiçbir ortamım kalmadı. Bunu bana bıraktırsınlar başka bir şey istemem."