Oğlunu av tüfeği ile öldürdü

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde yaşayan Hüseyin Karacan (52), fındık bahçesinde tartıştığı oğlunu av tüfeği vurarak öldürdü

Oğlunu av tüfeği ile öldürdü
25 Temmuz 2014 Cuma 23:30 tarihinde eklendi.

Olay akşam 19.30 sularında ilçenin Hacıhasanlar köyü Güney Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, baba Hüseyin Karacan ve oğlu Harun Karacan (20) fındık bahçesinde domuz beklemek için bek yerine gitti. Kısa süre sonra bek yerinden ayrılan oğlu Harun'u köpek getirmesi için cep telefonundan arayan ve ulaşamayan baba Hüseyin Karacan, fındık bahçesinden ayrılarak eve geldi. Burada oğlu ile tartışmaya başlayan Hüseyin Karacan cinnet getirerek 20 yaşındaki oğlu Harun'u av tüfeği ile vurdu. Ağır yaralanan genç için olay yerine çağırılan sağlık görevlileri ilk müdahalenin ardından
Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedaviye alınan genç yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti. Baba Hüseyin Karacan ise jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.

Yaşanan üzücü olayı haber alan aile yakınları hastaneye akın etti. Harun Karacan'ın annesi ve yakınları ağıtlar yaktı. Gencin cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.

Diğer yandan Hüseyin Karacan'ın 3 sene önce çatıda fındık serdiği esnada düşerek hayatını kaybeden kızının ardından psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edildi. Harun Karacan'ın sosyal paylaşım sitesi facebook da son olarak 'Senin yargın beni infaz etmeye yetmez' resmini paylaştığı görüldü.


CİHAN