Oğlunun öldüğünü söyleyemediler

Elazığ'da meydana gelen kazada ölen 31 yaşındaki Oktay Aksoy'un kazanın ardından çalan ve 'annem' yazan cep telefonuna, olay yerine gelen arkadaşları bir türlü cevap veremedi.

Oğlunun öldüğünü söyleyemediler
28 Ekim 2013 Pazartesi 20:33 tarihinde eklendi.
Telefon kaza yerindeki görevli astsubaya verildi. Elazığ-Malatya karayolunun 42'nci kilometresinde Hasan Pakdemir yönetimindeki 28 K 5038 plakalı tuğla yüklü kamyon, karşı yönden gelen Oktay Aksoy yönetimindeki otomobille çarpıştı.

Kazada hurdaya dönen otomobildeki sürücü Aksoy, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aksoy'un cesedi sıkıştığı otomobilden itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı.
 
Elazığ'da bir boya firmasında çalışan Aksoy'un arkadaşları kazayı duyar duymaz olay yerine geldi. Arkadaşları araçtaki şahsi eşyalarını aldıkları sırada ölen Aksoy'un cep telefonu çaldı. Çalan telefonda 'Annem' yazdığı gören arkadaşları telefonu açıp cevap veremedi.

Israrla çalan telefona cevap veremeyen ve ne yapacaklarını şaşıran arkadaşları daha sonra telefonu götürüp kazayla ilgili inceleme yapan görevli jandarma astsubaya verdi. Telefonu alan astsubay gazetecilerden görüntü alınmamasını isteyerek, olay yerinde uzaklaştı.

Astsubay da kazada ölen Aksoy'un annesine öldüğünü söyleyemedi. Daha sonra babasının araması üzerine arkadaşları Aksoy'un kaza geçirdiğini ve hastaneye kaldırıldığını söyledi.
 
Kazaya karışan kamyonun şoförü Hasan Pakdemir, "Elazığ'dan Malatya istikametine sağ şeritten gidiyordum. Karşı yönden gelen araç bir anda üzerime doğru geldi. Korna çaldım ama sol taraftan altıma girdi. Uyuyordu ya da kalp krizi geçirmişti" dedi. Kamyon sürücüsü Pakdemir, gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA