Öğrenciler evcil hayvanları sınıfa getirdi

Özel Nevşehir Lara Koleji Çocuk Akademisi öğrencileri, hayvan sevgisini uyandırma, onlara değer verme amacıyla yapılan etkinlikler çerçevesinde evlerinden kedi, köpek, kuş, balık gibi evcil hayvanları sınıflarına getirdi.

Öğrenciler evcil hayvanları sınıfa getirdi
11 Ekim 2014 Cumartesi 16:25 tarihinde eklendi.

Getirilen hayvanları besleyen çocukların bazılarında ilk defa bir hayvanı beslemenin heyecanı ve şaşkınlığı görünüyordu. Çocuk Akademisi öğrencileri de öğretmenlerinin yardımıyla birbirinden güzel ve renkli çeşitli hayvan maskeleri yapıp yüzlerine takarak eğlenceli vakit geçirdi. Gün boyunca hayvanların insanlara olan faydalarının ve hayvan sevgisinin işlendiği Lara Çocuk Akademisi’nde çocuklar, maskesini taktıkları hayvanların taklitlerini yaparak kendilerinin ve arkadaşlarının hoşça vakit geçirmesini sağladı.

Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü “yaşadığımız dünyanın bir parçası olan hayat sahibi hayvanların öğrencilerimiz tarafından tanınması, sevilmesi çocuklarımızın çevreye ve diğer canlılara olan duyarlılığını artıracaktır. Çocuklarımızın sahip olmasını istediğimiz kazanımlarından biri olan hayvan sevgisini gündem yapan Lara Çocuk Akademisi öğretmenlerimize ve evlerindeki evcil hayvanları ile günü renklendiren velilerimize teşekkür ederim” dedi.


CİHAN