Öğrencisine Snapchat'ten çıplak fotoğraflarını attı!

Son yıllarda özellikle ABD'de öğretmenlerin öğrencilerine yönelik tacizleri büyük skandallar yaratıyor. Mobil cihazlar üzerinde farklı boyutlara taşınan tacizlerden bir yenisi Teksas'ta yaşandı

Öğrencisine Snapchatten çıplak fotoğraflarını attı!
11 Nisan 2016 Pazartesi 22:07 tarihinde eklendi, 3.071 kez okundu.
Teksas'ta bir ortaöğretim okulunda öğretmenlik yapan Kylie Modisette, yetişkin olmayan eski bir öğrencisine çıplak fotoğraflarını Snapchat üzerinden gönderdiğini kabul etti. 28 yaşındaki İngilizce öğretmeni, Aralık ayında öğrencisine bir dizi çıplak fotoğrafını gönderdiğini, sonrasında öğrencinin okuldan ayrıldığı belirtti. Aralık ayında kendisine gelen fotoğrafları telefonunda saklayan öğrenci ise eski okul arkadaşlarına bu fotoğrafları göndererek, skandalın ortaya çıkmasını sağladı.
 
Başka bir okula transfer olduktan sonra eski öğretmeninin çıplak fotoğraflarını paylaşan öğrenci, Huntington Middle School'da yaşanan bu olayın ardından Modisette'in kovulmasına sebep oldu. Okulun yetkilisi David Flowers olay hakkında soruşturma başlatıldığını ve 3 yıldır okulda görev yapan genç kadının geçtiğimiz Perşembe günü tutuklanarak yargı sürecinin başladığını belirtti.