Öğretmen cinayetinde korkunç görüntüler

Tuzla'da öldürülen Fatma Kayıkci'nin cesedini bavul ile taşıdığı belirlenen katil zanlısı F.A., o anlarda güvenlik kamerasına yansıdı.

Öğretmen cinayetinde korkunç görüntüler
30 Mayıs 2016 Pazartesi 11:57 tarihinde eklendi, 1.073 kez okundu.
Tuzla'da öldürülen Fatma Kayıkci'nin cesedini bavul ile taşıdığı belirlenen katil zanlısı F.A., o anlarda güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Tuzla Postane Mahallesi Tarih Sokak'ta yaşayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci (40) geçtiğimiz cuma günü  kaybolmuş ertesi gün evine yakın bir ağaçlık alanda cesedi bulunmuştu.
 
 
 
  KATİLİN CESEDİ TAŞIMASI GÜVENLİK KAMERASINDA
 
Soruşturmayı derinleştiren polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. İncelenen görüntülerden birinde katil zanlısı F.A.'nın kameraya yansıdığı belirlendi. O görüntü de F.A.'nın, evden cesedin bulunduğu ağaçlık alana doğru tekerlekli bavulu çekerek ilerlediği görüldü. Polis, bavulda Fatma öğretmenin cansız bedeninin bulunduğunu ve F.A.'nın evde öldürdüğü öğretmenin cesedinin ağaçlık alana bu şekilde götürdüğünü tespit etti.
 
 
BAVUL, AYNI MAHALLEDE ÇÖP KONTEYNERİNDE BULUNDU
 
Cinayet zanlısının, Fatma öğretmenin cansız bedenini taşıdığı o bavul, olay yerine yakın olan bir çöp konteynerinde bulundu.  Fatma öğretmenin bulunan çantasındaki yaklaşık 3 bin liranın da kayıp olduğu belirlendi.
 
KADININ VÜCUDUNDA 8 BIÇAK DARBESİ
 
Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi yapılan tarih öğretmeni Fatma Kayıkci'nın vücudunun çeşitli yerlerinde toplam 8 bıçak darbesi olduğu belirtildi.
 
CİNAYET ZANLISI BAŞKA SUÇLARDAN SABIKALI
 
Öte yandan cinayet zanlısı F.A'nın başka suçlardan sabıkası olduğu bu nedenle Kayıkci'nin yanında çalıştığı sırada sigortasının yapılmadığı öğrenildi.
 
Ramazan EĞRİ - Uğur AYAZSIN/İstanbul

DHA