Öğretmenler Günü turnuvası sona erdi

Cizre İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen voleybol ve masa tenisi turnuvası tamamlandı. Turnuvanın son karşılaşmasında Cizre Teknik Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu.

Öğretmenler Günü turnuvası sona erdi
22 Kasım 2013 Cuma 18:51 tarihinde eklendi.

Şırnak’ın Cizre İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler arasında voleybol ve masa tenisi turnuvası düzenledi. Öğretmenler için düzenlenen voleybol ve masa tenisi turnuvası tamamlandı.

18 takımın katıldığı voleybol turnuvasının finalinde Cizre Teknik Endüstri Meslek Lisesi ile Cizre Merkez Anadolu Lisesi karşılaştı. Her iki tarafın seyircilerinin yoğun ilgi gösterdiği maçta muhteşem bir mücadele vardı. Başa baş geçen maçta setlerde durum 2-2 olunca galip beşinci sette belli oldu.

Bu sette de başa baş mücadelenin sonucunda Cizre Teknik Endüstri Meslek Lisesi seti 15-9 alarak maçı 3-2 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maçtan sonra dostça el sıkışan takımları seyirciler uzun süre ayakta alkışladı. Maç sonunda Cizre Teknik Endüstri Meslek Lisesi ve seyircileri salon içinde sevinç yumağı oluşturdu.

Masa tenisinde de yoğun talep sonucu 28 sporcu mücadele etti. Kıyasıya yapılan mücadelelerde finalde Kaya Bilişik ve Yusuf Zorlu karşılaştı. Oldukça teknik bir mücadele sergileyen Yusuf Zorlu rakibini 3-0 yenerek şampiyon oldu. İkinciliği Kaya Bilişik üçüncülüğü de Alparslan Kılıç aldı. Her iki branşta kupa ve madalyalar 24 Kasım Öğretmenler Günü törenlerinde takdim edilecek.

Öğretmenler, turnuva sonrasında, bu tür organizasyonların kendileri için çok faydalı olduğunu ve bu vesileyle sosyal bir aktivite imkanı yakaladıklarını belirtti.


CİHAN