Öğretmenlere Kuran Yolu Meali ve İslam İlmihali kitabı

EDİRNE’de görev yapan öğretmenlere, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Müftülük tarafından verilen toplam 2 bin Kuran Yolu Meali ve İslam İlmihali kitabı, tutanakla teslim edildi. Ayrıca öğretmenlere, üzerinde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in adının yazılı olduğu kalem dağıtıldı.

Öğretmenlere Kuran Yolu Meali ve İslam İlmihali kitabı
24 Kasım 2014 Pazartesi 13:47 tarihinde eklendi.
Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmen Günü nedeniyle kentte görev yapan öğretmene, İl Müftülüğü tarafından sağlanan Diyanet İşler Başkanlığı yayınlarından 1000 adet Kur’an Yolu Meali ve 1000 adet de Lütfi Şentürk ile Seyfettin Yazıcı tarafından yazılan İslam İlmihali kitabını hediye etti. 
 
Okullarda öğretmenlere tutanakla teslim edilen kitapların yanı sıra üzerinde Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in adı ve 'Öğretmenler Günü anısına 2014' yazılı kalemler dağıtıldı. İmza karşılığı dağıtılan kitaplar için, '24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerine ücretsiz dağıtılmak üzere ve okul kütüphanesine konulması için Valilik Makamı’nın 19/11/2014 tarih ve 5471480 sayılı ücretsiz kitap dağıtımı onayı ile Edirne Müftülüğü’nün hediye etmiş olduğu kitabı ve kalemi teslim aldım' şeklinde tutunak düzenlendi.
 
MÜFTÜLÜK HEDİYE ETTİ
 
Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, kitapların Müftülük tarafından hediye edildiğini açıklayarak, "Edirne Müftülüğü tarafından 97 okulun kütüphanesine içerisinde 'Din, Bilim, Uygarlık ve Atatürk, Peygamber Efendimizin Hayatı, Kur'an-ı Kerim meali, Diyanet İslam İlmihali’nden oluşan bir set hediye edildi. Ayrıca 1000 öğretmene Kur'an-ı Kerim Meali, 1000 öğretmene de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın İslam İlmihali kitabı hediye edildi" dedi.