Öğretmenlere TÜBİTAK projesi anlatıldı

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin, 2014 yılında yapılacak TÜBİTAK proje yarışması öncesi öğretmen ve öğrencilere yönelik bir seminer verdi.

22 Ocak 2014 Çarşamba 20:00 tarihinde eklendi.


İlçede Öğretmen evi toplantı salonunda düzenlenen seminerde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin, "Gelişen toplumların en önemli artıları bilime dayalı projelerdir. Kurtalan ilçe Milli Eğitim müdürlüğü olarak özellikle TÜBİTAK’a yapılacak projelere önem veriyoruz.

Bu amaçla bugünkü seminerde öğretmen ve öğrencilerimizi bir araya getirerek ayakları yere basan bilime dayalı proje üretmelerini bekliyorum. Kurtalan’da her biri birer cevher ayarındaki çocuklarımızın ellerinde tutup yaptığı çalışmayı teşvik etmeliyiz.

Bu konuda başta ben olmak üzere tüm öğretmenlerimize görev düşüyor. Biz istersek, öğretmenler uğraşırsa Kurtalan’da bilim adamları yetişebilir. Bu yıl inanıyorum ki Kurtalan ilçesi olarak çok önemli birkaç projemiz TÜBİTAK tarafından değerlendirilerek önemli proje olarak seçilecektir." şeklinde konuştu.

İlçeye ilk kez atanan öğretmenler ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de katıldığı seminer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Metin tarafından TÜBİTAK projeleri hakkında verilen bilginin ardından sona erdi.


CİHAN