Okan Bayülgen'in programında protesto girişimi

Okan Bayülgen'in Star'da yayınlanan Dada programının canlı yayınında, ikinci Beyaz Show krizinin eşiğinden dönüldü.

Okan Bayülgenin programında protesto girişimi
07 Şubat 2016 Pazar 01:18 tarihinde eklendi, 2.361 kez okundu.

Okan Bayülgen'in Star'da yayınlanan Dada programının canlı yayınında, ikinci Beyaz Show krizinin eşiğinden dönüldü. Programın seyircileri arasında bulunan genç bir kız, program konuklarının bulunduğu bölüme çıkarak üstündeki elbiseleri çıkarmaya kalktı. Anında olaya müdahale eden Okan Bayülgen, güvenlik görevlilerinin protestocu genç kızı stüdyo dışına çıkarmalarına izin vermeyerek,  kızın çıplak olan vücudunun üst bölümünü örtmesine yardımcı oldu. Bu sırada ekranda protestocu genç değil, diğer konukların görüntüleri verilerek olası bir sorun giderilmiş oldu.

 

Protestocu kızı kendi koltuğuna oturtan Bayülgen, protestoların yanında durduğunu ama protestonun yapılacağı yerin eğlence programları olmadığını belirterek, genç kızın dizinin dibine çökerek şunları söyledi:

''Beyaz'ın programı da benim programım da bu tür protestolar için elverişli yerler. Bende bu ülkenin sorunlarını biliyorum ve her türlü protestonun yanındayım. Ama ben kanalımı ve protesto sonrası başına geleceklerden dolayı seni de korumak zorundayım'' dedi.

 

Bu sözler üzerine genç kız özür diledi ve stüdyodaki yerine geçerek programı izlemeyi sürdürdü.

 

Eylemci gencin hangi olayı protesto edeceği anlaşılmadı. Verilen reklam arası sonrası Okan Bayülgen protestocu genç kızın stüdyodan ayrıldığını söyledi.

 

 


Objektif Haber