Okan'ın esprisi Emrah'ı çıldırttı

Emrah'ın menajeri Engin Esen, ünlü şarkıcıyla 'Küçük' Emrah diye dalga geçen Bayülgen'e çattı: Haftanın beş günü kral moduyla dolaştığı için, aklı başında cümle kuramıyor. Küstahlığın son noktası!

Okanın esprisi Emrahı çıldırttı
01 Mayıs 2012 Salı 08:49 tarihinde eklendi, 2.032 kez okundu.

 

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'in; hem kendi programında, hem de başka programlarda şarkıcı Emrah'la ilgili espriler yapması, Emrah'ı kızdırdı.

Menajeri Engin Esen; son olarak da Mesut Yar'ın programındaki dokundurmaları nedeniyle, Okan Bayülgen'e sert bir cevap verdi:
 
O BİR MARKA
"Mesut Yar'ın düzeltmesini duymazdan gelip küçümseyerek 'Küçük Emrah' demesi küstahlığın son noktasıdır. Haftada beş gün 'Kral' moduyla dolaştığı için yorulmuş sanırım, aklı başında cümleler kuramıyor. Küçük Emrah'ın adını ağzınıza ne kadar alırsanız, o kadar büyür." Emrah'ın da onayını alarak açıklama yapan Esen; Bayülgen'in, Emrah'ın Twitter'da yazdıklarıyla dalga geçmesine de şu yorumu yaptı: "Emrah'ın yazdıklarını sıkıcı bulmuş. Sıkıcı buldukları; 'Günaydın', 'Anne ile çay keyfi' gibi tweet'ler. Bunlar, normal insanların günlük yaşamlarının durum güncellemesi... Olması gereken, yani normal olan. Okan kendi tweet'lerine baksın. Tweetler'i; anketlerden, magazincilere kin kusmasından, retweet'lerden ibaret. Seversiniz, sevmezsiniz ama Emrah bir markadır. Kimsenin mizah malzemesi değildir. Filmlerini mizah malzemesi yapanlara da günümüzde nelerin izlendiğini hatırlatırım; 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'İffet', 'Kuzey Güney'... Sadece yılları ve oyuncuları değişik.
 
 
Kaynak: Sabah