Okul gezisinde seks öğretmeni işinden etti

İngiliz kimya öğretmeni Hayley Dimmock (28), Küba’daki bir okul gezisi sırasında öğrencilerinin güvenliğinden emin olmak yerine sarhoş olup öğrencilerin odalarının yakınında bir dalış hocası ile seks yapınca ömür boyu meslekten men edildi.

Okul gezisinde seks öğretmeni işinden etti
27 Haziran 2015 Cumartesi 15:01 tarihinde eklendi, 1.601 kez okundu.
National College for Teaching and Leadership’in (NCTL) konu ile ilgili düzenlediği soruşturma sonucunda 2012 yılından beri seçkin Bedford Koleji’nde görev yapmakta olan Dimmock’un Küba gezisinde dalış hocası ile yaşadığı uygunsuz ilişkinin yanı sıra erkek bir öğrencisi ile de “fazla samimi olduğu” ve çocuğun bacak ve kalçalarına dokunmasına göz yumduğu açıklandı.
  
Dimmock soruşturma sırasında verdiği ifadede herhangi bir öğrencisi ile profesyonellik sınırlarının dışına çıkan bir yakınlaşma yaşadığını reddetti ancak okul gezisi sırasında bir dalış hocası ile ilişki yaşadığını doğruladı ve bu durumu bir “hata” olarak tanımladı.
 
Yetkililer, Dimmock’un süresiz olarak meslekten uzaklaştırıldığını ancak 3 yıl sonra bu kararın değiştirilmesi için başvuruda bulunma hakkını elde edebileceğini söyledi.