Okuldaki dehşet kamerada

Brezilya’da silahlı bir öğrenci, hakaret ettiği gerekçesiyle sınıf arkadaşını omzundan vurarak yaraladı

Okuldaki dehşet kamerada
05 Temmuz 2013 Cuma 09:05 tarihinde eklendi.

Brezilya’da silahlı bir öğrenci, hakaret ettiği gerekçesiyle sınıf arkadaşını omzundan vurarak yaraladı. Silahını diğer öğrencilere de doğrultan genç, paniğe yol açtı. Yaşananlar an be an okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün Belo Horizonte kentindeki bir devlet okulunda meydana geldi. 19 yaşındaki Alexandre Esteves Dos Santos, kendisine “çirkin şişko” ve “katil balina” lakaplarını taktığı belirtilen Pablo Oliveira de Triomphe’den (16) intikam almaya karar verdi. Çantasına koyduğu silahıyla okulun merdivenlerinde bekleyen Dos Santos, kavgalı olduğu öğrenciyle yeniden atıştı. Öfkeli öğrenci, çantasından çıkardığı silahla De Triomphe’yi omzundan vurdu. Yaralı öğrenci, omzunu sıyıran kurşun sebebiyle yürüyerek kaçtı. Dos Santos, bir süre pişmanlık yaşasa da diğer öğrencilerin tepkisi üzerine yeniden öfkelendi. Silahını öğrencilerin üzerine doğrultan genç, okulda büyük panik yaşanmasına yol açtı. Öğrenciler korkuyla kaçarken silahlı gencin soğukkanlı davranması dikkat çekti. Olay, okulun güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Omzundan vurulan gencin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavi edildiği bildirildi. Polisin gözaltına aldığı Alexandre Esteves Dos Santos’un psikiyatrik tedavi göreceği açıklandı.


CİHAN