Okulun Türk bayrağını aldılar

Samsun'da Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu bahçesindeki iki direkteki Türk bayraklarından biri ipi kesilerek alındı. Polise haber verilmesi üzerine bölgede inceleme yapan ekipler, direğin yanında boş bir alkol şişesi buldu.

Okulun Türk bayrağını aldılar
15 Eylül 2014 Pazartesi 11:42 tarihinde eklendi.
Bu sırada okula gelen 19 yaşındaki B.D. elindeki poşetten bayrağı çıkararak, "Okul bahçesinde top oynarken dün yerde buldum. Bugün de teslim etmek için getirdim" dedi. Polis, genci ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü.
 
İlkadım İlçesi Bahçelievler Mahallesi Başarır Sokak üzerindeki Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu'nun güvenlik görevlileri bu sabah okul bahçesinde yan yana duran iki bayrak direğindeki bir bayrağın ipi kesilerek alındığını belirleyip okul idaresine haber verdi. Okul idaresi de durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, iki bayrak direğinin yanında boş bir alkol şişesi buldu. Diğer bayrağın da ipinin kesildiği ancak bayrağın alınamadığı belirtildi. Polis bayrak direklerinin bulunduğu bölgeye emniyet şeridi çekip araştırma başlattı. Dkulun güvenlik kameralarında ise olayın kaydedilmediği tespit edildi. Bayrak direğinde ve boş içki şişesindeki parmak izi polisler tarafından alındı.
 
Bu sırada tenefesüse çıkan öğrercilerde polisin çalışmasını meraklı gözlerle izledi. Polis okul bahçesinde araştırma yaptığı sırada elindeki poşetin içinde Türk bayrağı olan B.D. adlı genç, "Ben dün arkadaşlarımla birlikte okul bahçesinde top oynamaya geldim. Bu sırada bayrağı yerde buldum. Daha sonra alıp evime götürdüm ve bugünde okula teslim etmek için getirdim" dedi. Polis okuldaki çalışmalarının tamamladıktan sonra B.D.'nin ifadesine başvurmak üzere polis merkezine götürdü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın çok yönlü devam ettiği bildirildi.