OLAĞANÜSTÜ BİR TATİL SİZLERLE

Türkiye adeta cennet köşelerinden bir bahçedir. Akdeniz

OLAĞANÜSTÜ BİR TATİL SİZLERLE
28 Haziran 2016 Salı 21:13 tarihinde eklendi.

Türkiye adeta cennet köşelerinden bir bahçedir. Akdeniz, Ege, Karadeniz ve Marmara ile çevrili bol verimli ve bereketli topraklara sahip dünyadaki tüm ülkelerin sahip olmak isteyecekleri bir konumda bulunuyor. Konumunun avantajını da elbette sonuna kadar kullanmaya çalışıyor. Deniz turizmi ile beraber kültür turizmi ülkemiz için vazgeçilmez durumda. Her yıl birçok yerli ve yabancı turistin akınına uğrayan Türkiye’de yaz aylarında bos yer bulabilmek neredeyse imkânsız hale geliyor. Bazen bos yer bulunsa bile insanlar kendilerine özel mekânlar oluşturmak isteyebiliyorlar. Eğer siz de yaz tatilinizde boş yer bulamadıysanız ya da kendinize özel mekânlar yaratmak istiyorsanız, bu yaz daha farklı olsun, daha eğlenceli ve değişik geçsin diyorsanız bu yazımız tam size göre. Türkiye'de yat tatili anlamına gelen yacht holidays Turkey ile yaz tatilinizi kiraladığınız yatınızda geçirebilirsiniz. Bu yat tamamen size ait ve sizin için yapılmış bir otel olacak. İcerisinde istediğiniz, hayal ettiğiniz her şey en ince noktasına kadar bulunacak.
 

Bu Deneyime Hazırlanın
 

İsterseniz kiraladığınız yatınızda Türkiye’nin eşsiz sularının üzerinde evlenme teklif edebilir, iş yemeği düzenleyebilir ya da doğum günü yapabilirsiniz. Yapacağınız tüm aktivitelerde size ait olan yatınız ile keyfin doruklarına ulaşacaksınız. Zamanınızın çoğunu yatınızda geçirmek isteyeceksiniz. Denizin keyfini sürerken içeceğiniz de yatınızın ucunda sizi bekleyecek. Türkiye'de yat kiralama anlamına gelen yacht charter Turkey, size bu imkânı ve çok daha fazlasını sunuyor. Hayal ettiğiniz her şey en ince noktasına ve en detayına kadar sizinle olacak. Dünyamızın enerji kaynağı olan, dünyamızın ısı ve ışığını sağlayan güneşi bir de denizin üzerindeyken hissetmek çok güzel bir duygudur. Bunu yasamak için modern yapıdaki yatınızı kiralamanız yeterli. Ailenizle güzel bir tatil ya da bir sürpriz, bir hediye olarak da bu yaz tatilini armağan edebilirsiniz. Türkiye'de gulet kiralama anlamına gelen gulet cruise Turkeysizlere bu eşsiz deneyimi hissettirebilir. Klasik çizgiden ayrılmadan modernliğin ışığında elit ve lüks bir tatil için Türkiye’nin sakin ve birbirinden güzel doğası karşısında guletinizde istediğinizi yapabilirsiniz. Tamamen sizin için olan yatınızda tamamen sizin için var olmuş hissi veren güzel koylarda ve size ait olan sularda rahatlıkla tatilinizi geçirebilirsiniz.
 

Yaz tatilinin en güzel noktası huzuru yakalamak ve ister ailenizle ister arkadaşlarınızla ya da istediğiniz bir yakınınızla bu huzuru paylaşmaktır. İşte bunu mümkün kılan yat veya guletinizde yapmanız gereken sadece bu huzuru yaşamak olacak. Temizlik, yemek gibi sorunları dert ermeden isterseniz yatınızda bu hizmetler için görevli bulundurabilirsiniz. http://www.tumtour.com.tr/ adresine girdiğinizde yat veya gulet çeşitlerini bulabilir ve indirimli fiyat avantajlarından da faydalanabilirsiniz. Yatınızı veya guletinizi kiraladığınızda artık eminiz ki bu yaz tatili sizin için sıradan değil, olağanüstü olacak.