Olay anını anlattı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından gittiği gece kulübünde çıkan bir tartışmada vurulan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ifade verdi. Töre, ifadesinde gece kulübünden dışarı çıkana kadar vurulduğunu fark etmediğini söyledi.

Olay anını anlattı
23 Nisan 2014 Çarşamba 17:39 tarihinde eklendi.
Gece kulübünde yaşanan olayla ilgili ifadeleri alınan yaralılar milli futbolcu Gökhan Töre, Hüseyin Kanat, Taner Yalçın, Kadir ipekçi, Burkay İsen ve Mahir Arslan'ın poliste verdikleri ifadelerinde olay sırasında gece kulübünde büyük bir panik yaşandığı ortaya çıktı.
 
Mahir Arslan, poliste verdiği ifadesinde "Birlikte oturuyorduk. Bir anda yan locadan önce bağırış sesleri yükseldi. Ne olduğunu görmek için oraya döndüğümüzde elinde tabanca olan bir şahıs gördüm. Birden rastgele ateş etmeye başladı. Hepimiz önce masanın altına sığındık ancak bu yeterli olmayınca yerde sürünerek orada bulunan bir kolonun arkasına saklanarak ölümden kurtulduk" dedi.
 
GÖKHAN TÖRE: VURULDUĞUMU FARKETMEMİŞTİM
Milli futbolcu Gökhan Töre'nin de benzer bir ifade verdiği ateş eden şahsı daha önceden tanımadığını, görmediğini söylediği öğrenildi. Silah seslerinin kesilmesinin ardından saklandıkları kolonun arkasından çıktıklarını anlatan Gökhan Töre'nin "Masadaki arkadaşlarla birlikte dışarı çıktık. O ana kadar vurulduğumu fark etmemiştim. Ancak sırtımda bir sıcaklık hissettim. Elimi sırtımı götürdüğümde kan bulaştı. Vurulduğumu anladım. Canım yanmadığı için sıyırmış olduğunu düşündüm. Ancak hastanede sırtımda kırık bir mermi çekirdeği olduğu anlaşıldı" dedi.
 
Olayda diğer yaralıların da benzer ifadeler verdikleri öğrenildi.