Olay hakemle ilgili şok iddia

F.Bahçe-G.Antep maçının 20. dakikasındaki pozisyona yakın yardımcı Dedeş, Göçek’e 4 kez “Pozisyon penaltı” dedi. Göçek devre arası “Duymadım” diye kendini savundu ancak 4. hakem ile yardımcı “Biz duyduk, sen nasıl duymadın?” diyerek sitem etti!..

Olay hakemle ilgili şok iddia
21 Nisan 2011 Perşembe 11:27 tarihinde eklendi, 1.184 kez okundu.

 

F.Bahçe-G.Antep maçında gösterdiği kötü yönetim nedeniyle büyük tepki çeken ve gözlemcisinden “kötü” anlamına gelen 7.4 not alan Hüseyin Göçek’le ilgili müthiş bir iddia ortaya atıldı..
 
Merkez Hakem Kurulu kaynaklarından da teyit edilen bilgiye göre, karşılaşmanın 20. dakikasında Mamadou Niang’a ceza sahası içinde yapılan faul hareketi sonrası, orta hakem Göçek ile pozisyona yakın yardımcı Alpaslan Dedeş arasında çarpıcı bir diyalog yaşandı..
 
BİR DE SARI VERDİ!
 
Dedeş, pozisyon sırasında kulaklık aracılığıyla Göçek’i uyardı ve tam 3 defa “Hoca penaltı” dedi..
 
Göçek’in Niang’a sarı kart için yöneldiği sırada ise can alıcı cümleyi sarfedip, “Hoca sarıya gitme, pozisyon penaltı” uyarısını yaptı.. Buna karşın Göçek, Dedeş’e kulak asmadı ve “hatalı” biçimde Niang’a sarı kart gösterdi..
 
Bitiş düdüğüne kadar heyecanın 1 saniye bile dinmediği karşılaşmanın devre arasında ise Dedeş, hakemlerin soyunma odasında Göçek’e “Hoca sana penaltı dedim, niye sarı kart gösterdin?” şeklinde bir soru yöneltti..
 
Göçek’in verdiği karşılık “Duymadım” oldu.. Bu sırada diyaloğa katılan 4. hakem Tayfur Özkan ve diğer yardımcı hakem Orkun Aktaş ise “Dedeş’in söylediklerini biz net şekilde duyduk, sen nasıl duymadın?” şeklinde hayıflandılar..
 
DEDEŞ SINIRDAYDI
 
Orta hakem Hüseyin Göçek’i uyaran Dedeş’in sınırda olduğu ve kötü bir not alması halinde klasman düşmesinin söz konusu olduğu için konuyu devam ettirdiği, kendisine maç sonrası “Hakemi niye penaltı konusunda uyarmadın?” diyen gözlemci Adnan Şeker’e durumu anlattığı ortaya çıktı.

Vatan Gazetesi