Olaylı derbi Cimbom'un

Olaylı maçı 65 - 63 kazanan Galatasaray Odeabank seriyi 2-1'e getirdi

Olaylı derbi Cimbomun
29 Mayıs 2016 Pazar 18:53 tarihinde eklendi, 1.225 kez okundu.
Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında oynanan Galatasaray Odebank - Fenerbahçe mücadelesi, tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle 4. periyot öncesi durdu. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın 4. periyotu için sahaya çıkan Fenerbahçe'ye Sarı-kırmızılı tribünlerden yabancı maddeler atıldı. Bunun ardından önce hakemler, daha sonra da Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitti.
 
Masa hakemleri sahaya çıktı ancak şu an salonda 4. anons yapıldı.
 
Tribünlerden atılan yabancı maddeler nedeniyle duran Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe maçı kaldığı yerden devam etti.
 
Olaylı maçı kazanan Galatasaray Odeabank seriyi 2-1'e getirdi
 
Galatasaray Odeabank - Fenerbahçe: 65 - 63
 
Olaylı geçen Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final üçüncü maçında Fenerbahçe'yi 65-63 yenen Galatasaray Odebank, seriyi 2-1'e getirdi.
Serinin dördüncü maçı 31 Mayıs Salı günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Fenerbahçe bu maçı kazanması durumunda adını finale yazdıracak. Gerekmesi durumunda serinin beşinci maçı ise 2 Haziran Perşembe günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak.
 
OLAYLAR ÇIKTI
Bu arada üçüncü periyodun sonunda yaşanan tribün olayları nedeniyle hakemler soyunma odasına gitti ve maça bir süre ara verildi.
 
4. periyotu için sahaya çıkan Fenerbahçe'ye Sarı-kırmızılı tribünlerden yabancı maddeler atıldı. Bunun ardından önce hakemler, daha sonra da Fenerbahçeli oyuncular soyunma odasına gitti.
Salonda yapılan anonsların ardından hakemler ve oyuncular sahaya gelerek karşılaşma kaldığı yerden devam etti.