Öldü bildiğimiz Jon Snow savaş sahnesinde görüldü

Game of Thrones dizisinin fan sitesi 'Watchers on the Wall'un iddiasına göre, son sezonun sonunda öldüğü gösterilen Jon Snow'u canlandıran oyuncu Kit Harington, savaş sahnesi çekerken görüntülendi

Öldü bildiğimiz Jon Snow savaş sahnesinde görüldü
11 Eylül 2015 Cuma 21:21 tarihinde eklendi, 2.117 kez okundu.
Game of Thrones dizisinin en sevilen ana karakterlerinden Jon Snow'un ölüp ölmediği tartışmaları sürüyor. Son olarak, karakteri canlandıran Kit Harington'ın savaş sahnesi çekerken görüntülenmesiyle, Jon Snow'un altıncı sezonda 'dirileceği' iddiaları bir kere daha gündeme gelmiş oldu. Jon Snow beşinci sezonun sonunda 'Gece Nöbetçileri' tarafından bıçaklandıktan sonra ölüme terk edilmişti.
 
Bir fan sitesi olan ‘Watchers on the Wall’; dizideki Umbers, Boltons, Wilding’ler gibi kuzeyli orduların Kuzey İrlanda’da savaştığı bir savaş sahnesinin çekildiğine inanmak için nedenleri olduğunu söylüyor. En önemlisi ise geçen sezon öldüğü düşünülen Jon Snow’un da bu savaş sahnelerinde yer alıyor olması.
 
ÖLDÜĞÜNE KİMSE İNANMIYOR
 
Dizinin hayranları Jon Snow’un öldüğünü kabul etmiyor. Bazı hayranları Jon Snow’un kurtu Ghost’un zihnini ele geçireceğini düşünürken, diğerleri dizide 'kırmızı kadın' diye anılan ve Işık Lordu'na hizmet eden Melissandre’nin, kuzeyli orduları yönetmesi için Jon Snow’u ölümden geri getireceğine inanıyor. Harington ve yapımcılar defalarca Jon Snow’un gerçekten öldüğünü belirtseler de Harington’ın birçok kez çekimlerde görülmesi bunun gizli tutulamayan bir sır gibi gözükmesine neden oluyor. Aynı zamanda oyuncunun birçok kez sette gözükmesi cenaze sahnesi olasılığını da ortadan kaldırıyor.
 
Dizinin uyarlandığı kitap serisinin yazarının üzün süreden beri beklenen altıncı kitabı ‘Winds of Winter’ da raflardaki yerini almaya hazırlanıyor. Kitabın yazarı G.R.R Martin, 20 yıl önce bitirmeye söz verdiği seriyi bitirmek için odaklanmış durumda.
 
Game of Thrones’un altıncı sezonunun nisan ayında yayınlanması bekleniyor.
 
Radikal