Öldükten sonra bile rahat yok

Yaşadığı süre boyunca adı sık sık taciz olayları ile anılan pop müzik efsanesi Michael Jackson'a ölümünden sonra yine taciz suçlamaları yapılıyor

Öldükten sonra bile rahat yok
11 Mayıs 2013 Cumartesi 10:44 tarihinde eklendi, 1.055 kez okundu.

 

Ünlü şarkıcı Michael Jackson 2005 yılında taciz suçlamalarıyla dava edilip beraat etmişti.
 
Bu günlerde 2005 yılında gerçeklesen davanın önemli tanıklarından Wade Robson ifadesini değiştirerek Michael Jackson` a dava açtı.
 
İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre Britney Spears ve Justin Timberlake gibi önemli isimlerle çalışan başarılı bir koreograf olan Wade Robson, Michael Jackson ile küçük bir çocukken tanışmıştı.
Jackson`in ünlü malikanesi 'Neverland Ranch'te birçok kez yatıya kalan Robson, Michael Jackson`in markasını ve mirasını yöneten şirketten maddi tazminat talebinde bulundu.
 
Robson`ın avukatı Michael Jackson`ın çocukları taciz eden bir canavar olduğunu ve Robson`ı konuşmaması için tehdit ettiğini söyledi.
 
Robson`ın avukatı Henry Gradstein konuya ilişkin, “Geçen yıl kariyer açısından Robson için çok başarılı bir yıldı ancak geçmişte yaşadıkları peşini bırakmadı ve psikolojik olarak çöktü” açıklamasında bulundu.
 
Avukat Gradstein, Jackson`ın Robson`a kimsenin aralarında geçenleri bilmemesi gerektiğini, eğer ortaya çıkarsa ikisinin de hayatlarının sonuna kadar hapiste kalacağını söylediğini iddia etti.
 
 Robson 2005 yılında Michael Jackson`a açılan taciz davasında kritik bir tanıktı.
 
O yıllarda Jackson lehine ifade veren Robson, hiçbir şekilde taciz edilmediğini söylemişti.