Öldürdüğünü polislerden öğrendi

Avcılar'da yolda yürürken "Yan bakma" yüzünden tartıştığı daha Bülent Ünlü'yü (26), döverek öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen Ramazan S.(30) polisin takibi sonucu yakalandı.

15 Mart 2013 Cuma 09:59 tarihinde eklendi.

 

Şüpheli Ramazan S., "Onunla yolda kavga ettik. Yere düşünce oradan ayrıldım. Öldüğünü sizden öğrendim." dedi.
 
Merkez Mahallesi, Hacı Ahmet Tükenmez Camii önünde 1 Mart 2013'te vatandaşlar yerde yatan bir kişi görerek polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ağır yaralı bulunan Bülent Ünlü'yü Avcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polise ifade veremeyen Bülent Ünlü, bir hafta sonra yoğun bakımda hayatını kaybetti. Kafa ve yüz kısmında darp izleri bulunan Bülent Ünlü'nün dövülerek öldürüldüğü tespit edildi.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada Bülent Ünlü'nün ilişkilerini inceledi. Kimseyle bir sorunu olmadığı anlaşılan Bülent Ünlü'nün dövüldüğü yerdeki güvenlik kameraları incelemeye alındı. Bu bölgeye yakın yerden alınan bir kamera görüntüsünde, şüpheli bir kişi tespit edildi. Polis bu kişinin eşkalini belirleyerek bölgede çalışmaya başladı. Kısa süre sonra görüntülerdeki kişi, polis tarafından bulundu. Gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliğine getirilen Ramazan S., ölen kişiyle kavga ettiğini ancak öldüğünü bilmediğini söyledi.
 
Polisteki ifadesinde olay gecesini tam olarak hatırlamadığını söyleyen Ramazan S., daha önce hiç tanımadığı Bülent Ünlü'yle yolda tartıştıklarını kavga ettiklerini yere düşünce oradan uzaklaştığını anlattı. Şüpheli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

DHA