Ölenlerin kimlikleri belirlenmeye başladı

ANKARA'daki barış mitinginde meydana gelen patlamanın protesto edildiği eylemde ölenlerin 5'inin Adana'dan gittiği açıklandı.

Ölenlerin kimlikleri belirlenmeye başladı
10 Ekim 2015 Cumartesi 17:12 tarihinde eklendi.
Mersin'in Tarsus İlçesi'nden giden Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesinin de ölenler arasında olduğu bildirildi.
 
Eğitim-Sen üyeleri ile HDP'liler Ankara'da meydana gelen patlamayı protesto etmek için İnönü Parkı önünde bir ardaya geldi. Bazı sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin de destek verdiği eylemde konuşma yapan Seyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Boğa, Ankara'daki patlamada Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) üyeleri makinist Bilgen Parlak, makinist Yılmaz Elmascan ve 1 yıl önce evlendiği eşi öğretmen Gülhan Karlı Elmascan, Emek Partisi üyesi Şebnem Yurtman ve HDP üyesi Hacı Mehmet Şah'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Konuşmaların ardından eylemciler, yürümek isteyince bunu izin vermeyen polislerle aralarında kısa süreli gerginlik yaşandı.
 
YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE ÖLDÜ
Öte yandan Mersin'in Tarsus İlçesi'nden giden Pir Sultan Abdal Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi 3 çocuk babası Metin Peşmen'in de Ankara'daki patlamada hayatını kaybettiği bildirildi.
 
Derneğin Tarsus Şube Başkanı Cuma Erçel, mitinge birlikte gittikleri arkadaşı Metin Peşmen'in hayatını kaybettiğini, cenazesini almak için Ulus Devlet Hastanesi'nde beklediklerini söyledi.