Olgun Peker, vurulma anını anlattı

Şişli’de bir gece kulübünde ayağından vurulan Olgun Peker, tedavi gördüğü hastanede görüştüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine olayı anlattı.

Olgun Peker, vurulma anını anlattı
06 Nisan 2013 Cumartesi 18:02 tarihinde eklendi.

Olgun Peker'in, düzenlenen bir Kick Box turnuvası nedeniyle misafirleriyle birlikte mekanda bulunduğunu söylerken, "Bu sırada Onur tek başına içeri girdi. Yalnız başına bir masaya oturdu. Garsonla haber gönderip tek başına oturmamasını bize katılmasını istedim. Masaya kadar geldi. Oturmadan koluma girdi koridora doğru yürürken aniden silahını çekip beni vurdu." dediği öğrenildi. Polis Onur Özbizerdik'i yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

 
Şike davasının sanıklarından Olgun Peker, tedavi gördüğü hastanede Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri ile görüştü. Olgun Peker’in polislere kendisini Onur Özbizerdik’in vurduğunu söylediği öğrenildi. Olay gecesinin detaylarını da polislere anlatan Olgun Peker, "Bir Kick Box turnuvası nedeniyle misafirlerim vardı. Bu nedenle 18 kişilik rezervasyon yaptırmıştık. Biz mekana geldiğimizde Onur Özbizerdik orada değildi. Daha sonra geldi. Tek başına bir masaya oturdu. Garsonla ona haber gönderdim ve tek başına oturmamasını bize katılmasını istedim. Masasından kalktı bizim masanın yanına geldi. Onu masadakilerle tanıştırdım. Oturmadan koluma girdi. Koridora doğru yürürken hiç bir şey söylemeden silahını çekerek bana bir el ateş etti. Daha sonra yine bir şey söylemeden yürüyerek uzaklaştı." dedi.
 
Öte yandan polis Onur Özbizerdik'i yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor. Şu na kadar bulunması için bir çok adrese baskın yapıldığı ancak evlerin boş çıktığı öğrenildi. Onur Özbizerdik'in İstanbul dışına çıkma ihtimalinin de değerlendirildiği öğrenildi. 
 
Yetkililer Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu, Dündar Kılıç'ın ise torunu Özbizerdik'in polis kayıtlarına göre 2009 yılında ve 2011 yılında iki kez polise geliş kaydının bulunduğu öğrenildi. Kayıtlara göre herhangi bir araması bulunmayan Onur Özbizerdik'i yakalamak için operasyonlar sürüyor.

CİHAN