Olimpiyat komitesine "hazırız" mesajı

2020 Olimpiyatlarına aday olan Tokyo ve Madrid'deki incelemelerin ardından İstanbul'a gelen Uluslar arası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu "We are Ready (Hazırız) sloganları ve çiçeklerle karşılandı.

Olimpiyat komitesine hazırız mesajı
22 Mart 2013 Cuma 21:58 tarihinde eklendi.

 

Uluslar Arası Olimpiyat Komitesi (ICO) Başkan Yardımcısı Craig Reedie'nin başkanlığını yaptığı 13 kişilik değerlendirme komisyonu ekibi Türk Hava Yolları'nın İstanbul'un 2020 Olimpiyat Oyunları adaylığı için özel olarak boyadığı Airbus 330 tipi 'Konak' isimli uçakla Madrid'den İstanbul'a geldi. 
 
Saat 18.30'da Madrid'den İstanbul'a gelen komite ekibini Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Karşıladı. 
 
KADİR TOPBAŞ'TAN TEZAHÜRAT 
 
Craig Reedie ve beraberindeki heyet İstanbul'daki çeşitli okullardan havalimanına gelen yüzlerce öğrencinin tezahüratı ve alkışı altında gümrüklü salondan dış hatlar terminali çıkışına kadar yürüdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, heyetin otobüse binişi sırasında ' Türkiye, Türkiye' ve 'We Are Ready (Hazırız)' sloganı atan gruba katılarak onlarla birlikte tezahürat yaptı. 

DHA