Olimpiyat madalyalarını Twitter'da arıyorlar

Londra Olimpiyatları'nda kazandıkları madalyalarını kaybeden Britanyalı okçu Alex Partridge ve çim hokeyi oyuncusu Hannah Macleod, bilgi verebileceğini umdukları bir adamın resmini Twitter'da paylaştı.

Olimpiyat madalyalarını Twitterda arıyorlar
25 Ekim 2012 Perşembe 15:56 tarihinde eklendi.

 

Londra Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanan Büyük Britanya'dan okçu Alex Partridge ve çim hokeyi oyuncusu Hannah Macleod, Londra'nın Mayfair bölgesindeki bir gece kulübünde kaybettikleri madalyalarının peşine Twitter'da düştü. Partridge, 2012parters; Macleod, ise hannahmacleod06 isimli Twitter hesabından, bilgi verebileceğini umdukları bir adamın, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen resmini yayımladı. 
     
Partridge, ceketi ve madalyasının kaybolduğunu belirterek, ''Bu adamı tanıyan biri var mı'' ifadesini kullanırken, Mcleod da, ''Benim de madalyam kayboldu. Perişan durumdayım'' tweetini gönderdi. 
     
Scotland Yard, ellerine bir ceket ve madalya ile ilgili rapor gelse de ikinci bir madalyayla ilgili henüz ulaşan bir bilgi olmadığını bildirdi. Hırsızlığın, Buckingham Sarayı'nda Büyük Britanya Olimpiyat Takımı onuruna verilen resepsiyondan sonra gerçekleştiği bilgisi verildi.