"Olimpiyatlara hazırız"

İstanbul'da, eylül ayı içinde yapılacak olan Avrupa Spor Yönetimi (EASM) Kongresi hazırlıkları çerçevisinde gerçekleştirilen toplantıda, Spor A.Ş Genel Müdürü bir sunum gerçekleştirdi.

18 Mart 2013 Pazartesi 20:16 tarihinde eklendi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na aday olan İstanbul'un, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu'nu ağırlamaya hazır olduğunu açıkladı.
 
Toplantı öncesinde medya mensuplarına açıklamalarda bulunan Ertekin; İstanbul'un, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Değerlendirme Komisyonu'nu ağırlamaya hazır olduğunu kaydetti. IOC Değerlendirme Komisyonu'nun 2020 Olimpiyatları'na aday olan İstanbul için incelemelerde bulunacağını, İstanbul olarak da bunu hazır olduklarını ifade etti.
 
Öte yandan, EASM Kongerisi'ni de önemsediklerini dile getiren Baki Ertekin, sözlerini şöyle tamamladı: "EASM Kongresi, 11-15 Eylül'de İstanbul'da yapılacak. Doğal olarak bu tür büyük kongrelerin öncesinde yönetim kurulu, gelip ev sahibi şehri incelemek istiyor. Bugün ve yarın İstanbul'daki incelemelerini yapacaklar. Kongre mekanı olarak kullanacakları yerleri ve işbirliği içerisinde olacakları akademisyenlerle toplanıyorlar. Biz de böyle önemli bir organizasyonun İstanbul'da olması nedeniyle destek veriyoruz."

CİHAN